Ibn Battuta Mall – Dubai Shopping

Ibn Battuta Mall, Dubai
Ibn Battuta Mall, Dubai

Ibn Battuta Mall er opkaldt efter den arabiske opdagelsesrejsende og eventyrer af samme navn og hele centret er inddelt i sektioner med samme tema, som de områder Ibn Battuta udforskede.

Ibn Battuta Mall ligger ved metrostationen med samme navn og er en favorit blandt mange af os, som bor i Dubai fast, da shoppingcentret ikke tiltrækker lige så mange turister som Mall of the Emirates og Dubai Mall, og man derfor ofte kan gå rundt i ro og mag og kigge i butikkerne uden at skulle skubbe og mase for at komme frem.
Det eneste minus ved Ibn Battuta er, at det enorme butiksareal kun er fordelt på et plan, hvilket betyder at der er rigtig langt fra den ene ende af centeret til den anden. Food court’en overfor Géant i Ibn Battuta har rigtig mange billige asiatiske fastfood-restauranter, men vil man spise lidt finere, er der mange gode restauranter i den anden ende af centret i nærheden af biografen.

Nogle af de butikker jeg ofte besøger er:

Daiso

En japansk version af Tiger med masser af ting til under 10AED. Deres falske øjenvipper og den gennemsigtige øjenvippelim med lyserød prop er blandt mine favoritter.

Sharaf DG

Elektronikbutik, som altid har gode tilbud på digitalkameraer og gadgets.


Ibn Battuta Mall, Sheikh Zayed Road, Jebel Ali, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje