Ibn Battuta Mall – Dubai Shopping

Ibn Battuta Mall, Dubai
Ibn Battuta Mall, Dubai

Ibn Battuta Mall er opkaldt efter den arabiske opdagelsesrejsende og eventyrer af samme navn og hele centret er inddelt i sektioner med samme tema, som de områder Ibn Battuta udforskede.

Ibn Battuta Mall ligger ved metrostationen med samme navn og er en favorit blandt mange af os, som bor i Dubai fast, da shoppingcentret ikke tiltrækker lige så mange turister som Mall of the Emirates og Dubai Mall, og man derfor ofte kan gå rundt i ro og mag og kigge i butikkerne uden at skulle skubbe og mase for at komme frem.
Det eneste minus ved Ibn Battuta er, at det enorme butiksareal kun er fordelt på et plan, hvilket betyder at der er rigtig langt fra den ene ende af centeret til den anden. Food court’en overfor Géant i Ibn Battuta har rigtig mange billige asiatiske fastfood-restauranter, men vil man spise lidt finere, er der mange gode restauranter i den anden ende af centret i nærheden af biografen.

Nogle af de butikker jeg ofte besøger er:

Daiso

En japansk version af Tiger med masser af ting til under 10AED. Deres falske øjenvipper og den gennemsigtige øjenvippelim med lyserød prop er blandt mine favoritter.

Sharaf DG

Elektronikbutik, som altid har gode tilbud på digitalkameraer og gadgets.


Ibn Battuta Mall, Sheikh Zayed Road, Jebel Ali, Dubai

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.