Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Hvad er dit Starbucks-navn?

Starbucks navn, Pumpkin Spice Latte

Ja, det er den tid på året igen. Hvilken tid Pumpkin Spice Latte Tid! Dette betyder at jeg øger frekvensen af mine Starbucks besøg med sådan cirka 500%, men hvad kan man gøre, når man er afhængig? I Dubai kan man få Pumpkin Spice Latte som iskaffe, hvilket er genialt, da man jo ikke gider drikke varm kaffe, når der er 35°C udenfor.

En af de ting jeg elsker at hade ved Starbucks, er det navn, de skriver på koppen. Udenfor bloggen hedder jeg jo Sanne, men på Starbucks har jeg været kaldt alt fra Sane til Shannon. Jeg er endda begyndt at glæde mig til at se, hvilket Starbucks-navn de mon finder på i dagens anledning, og jeg bliver altså skuffet, når de beder mig om at stave mit navn. Nu er de forskellige Starbucks-varianter af mit navn jo også ganske harmløse. Poul fortalte mig om en af hans venner, som hedder Brian. På Starbucks hedder han Brain.

Er der andre Pumpkin Spice Latte-fans derude? Hvad hedder I på Starbucks?

I Tokyo prøvede jeg Starbucks Coffee Jelly Frappuccino, og nøj hvor er den god!

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop