Hvad er dit Starbucks-navn?

Starbucks navn, Pumpkin Spice Latte

Ja, det er den tid på året igen. Hvilken tid Pumpkin Spice Latte Tid! Dette betyder at jeg øger frekvensen af mine Starbucks besøg med sådan cirka 500%, men hvad kan man gøre, når man er afhængig? I Dubai kan man få Pumpkin Spice Latte som iskaffe, hvilket er genialt, da man jo ikke gider drikke varm kaffe, når der er 35°C udenfor.

En af de ting jeg elsker at hade ved Starbucks, er det navn, de skriver på koppen. Udenfor bloggen hedder jeg jo Sanne, men på Starbucks har jeg været kaldt alt fra Sane til Shannon. Jeg er endda begyndt at glæde mig til at se, hvilket Starbucks-navn de mon finder på i dagens anledning, og jeg bliver altså skuffet, når de beder mig om at stave mit navn. Nu er de forskellige Starbucks-varianter af mit navn jo også ganske harmløse. Poul fortalte mig om en af hans venner, som hedder Brian. På Starbucks hedder han Brain.

Er der andre Pumpkin Spice Latte-fans derude? Hvad hedder I på Starbucks?

I Tokyo prøvede jeg Starbucks Coffee Jelly Frappuccino, og nøj hvor er den god!

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje