Hvad er dit Starbucks-navn?

Starbucks navn, Pumpkin Spice Latte

Ja, det er den tid på året igen. Hvilken tid Pumpkin Spice Latte Tid! Dette betyder at jeg øger frekvensen af mine Starbucks besøg med sådan cirka 500%, men hvad kan man gøre, når man er afhængig? I Dubai kan man få Pumpkin Spice Latte som iskaffe, hvilket er genialt, da man jo ikke gider drikke varm kaffe, når der er 35°C udenfor.

En af de ting jeg elsker at hade ved Starbucks, er det navn, de skriver på koppen. Udenfor bloggen hedder jeg jo Sanne, men på Starbucks har jeg været kaldt alt fra Sane til Shannon. Jeg er endda begyndt at glæde mig til at se, hvilket Starbucks-navn de mon finder på i dagens anledning, og jeg bliver altså skuffet, når de beder mig om at stave mit navn. Nu er de forskellige Starbucks-varianter af mit navn jo også ganske harmløse. Poul fortalte mig om en af hans venner, som hedder Brian. På Starbucks hedder han Brain.

Er der andre Pumpkin Spice Latte-fans derude? Hvad hedder I på Starbucks?

I Tokyo prøvede jeg Starbucks Coffee Jelly Frappuccino, og nøj hvor er den god!