Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

H&M Home – Nu i Dubai

H&M Home, Dubai

I morges smuttede jeg en tur ned til Meydan Beach Club på JBR. H&M Home er netop blevet lanceret i Dubai, og jeg var inviteret til at komme forbi og se den nye forårskollektion.

Jeg har tidligere boet i Sverige i 5 år, så H&M har altid haft en særlig plads i mit hjerte. Selvom jeg ikke plejer at tage til den slags events, var jeg derfor mere end villig til at gøre en undtagelse for min svenske darling.

Man har kunnet købe H&M Home i flere år i Skandinavien, men det er først nu, at H&M Home er kommet til Dubai. Det er jo rigtig godt nyt for de af os, som altid er på udkig efter lækre, men prisvenlige ting til hjemmet.

Forårskollektionen var meget…pastelfarvet. Og det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, hvis du spørger mig,  men jeg er ikke sikker på, hvad Poul ville sige til, at vi forvandlede vores lejlighed til noget, der kunne være Barbies hus.

Det hele var dog ikke lyserødt, og en anden dominerende trend i forårskollektionen var, hvad jeg vil beskrive som fransk landstil blandet med New England/Coastal chic, men som H&M helt sikkert har et andet navn for. Smukke, rustikke flasker og krukker og puder med print i maritime farver. Enkelt, robust og helt sikkert mere gangbart hjemme hos os.

Min blog om Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop