Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

Harvey Nichols Dubai SS18 Trunk Show på Bvlgari Yacht Club

Harvey Nichols Dubai SS18 Trunk Show

Sidste uge var jeg inviteret til Harvey Nichols SS18 Trunk Show som blev afholdt ude på Bvlgari Yacht Club. Det var første gang jeg var derude, og det var virkelig et lækkert sted at afholde et modeshow.

Det startede med en vandgymnastikopvisning, som jeg ikke helt forstod, og som jeg stadigvæk er i tvivl om var en del af showet. Derefter fulgte selve modeopvisningen, der var inddelt i 4 forskellige trends. Der var rigtig mange blomster og pasteller, men også mørkere farver og mere street wear-inspirerede looks.

Man kunne slænge sig i cabanaerne rundt om poolen og nyde showet behageligt tilbagelænet med en pude i ryggen og et glas juice i hånden. Der var også en sushibar og masser af andre lækkerier, til forskel fra de fleste andre modeevents jeg har været til, hvor det stort set ikke har været til at opdrive noget som helst spiseligt.

Jeg havde Thurid med derud, for hun arbejder lige i nærheden, så det var let for hende at kigge forbi. Thurid er fra Færøerne ligesom Poul, og så bor hun i bygningen lige ved siden af vores, så efter at vi lærte hinanden at kende, har vi set rigtig meget til hinanden. Vores matchende hvide outfits var dog ikke aftalt, men helt tilfældigt:)