Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Harvey Nichols Dubai SS18 Trunk Show på Bvlgari Yacht Club

Harvey Nichols Dubai SS18 Trunk Show

Sidste uge var jeg inviteret til Harvey Nichols SS18 Trunk Show som blev afholdt ude på Bvlgari Yacht Club. Det var første gang jeg var derude, og det var virkelig et lækkert sted at afholde et modeshow.

Det startede med en vandgymnastikopvisning, som jeg ikke helt forstod, og som jeg stadigvæk er i tvivl om var en del af showet. Derefter fulgte selve modeopvisningen, der var inddelt i 4 forskellige trends. Der var rigtig mange blomster og pasteller, men også mørkere farver og mere street wear-inspirerede looks.

Man kunne slænge sig i cabanaerne rundt om poolen og nyde showet behageligt tilbagelænet med en pude i ryggen og et glas juice i hånden. Der var også en sushibar og masser af andre lækkerier, til forskel fra de fleste andre modeevents jeg har været til, hvor det stort set ikke har været til at opdrive noget som helst spiseligt.

Jeg havde Thurid med derud, for hun arbejder lige i nærheden, så det var let for hende at kigge forbi. Thurid er fra Færøerne ligesom Poul, og så bor hun i bygningen lige ved siden af vores, så efter at vi lærte hinanden at kende, har vi set rigtig meget til hinanden. Vores matchende hvide outfits var dog ikke aftalt, men helt tilfældigt:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje