Gold & Diamond Park – Dubai Shopping

Gold & Diamond Park in Dubai

Dubai er kendt for sin guldsouk i den gamle del af byen, men det er i Gold & Diamond Park på Sheikh Zayed Road, at de fleste af os, som bor hernede fast, køber vores guldsmykker. Gold & Diamond Park er som et shoppingcenter kun med smykkebutikker og udvalget er enormt.

Priserne er yderst rimelige, men kan ofte forhandles endnu lavere, så vær ikke bange for at bede om lidt rabat. Man kan både købe færdige smykker eller tage sit eget design med, som de fleste butikker i så fald ville kunne have klart i løbet af nogle dage afhængigt af hvor avanceret det er.

Guld og diamanter er generelt noget billigere end i Danmark, men det kan anbefales, at man sætter sig ind i hvordan diamanter vurderes samt hvad guldprisen cirka er, så man er sikker på, at man ikke betaler for meget.

Der følger internationale certifikater med, når man køber diamanter, og prisen er som alle andre steder bestemt af de fire C’er: Clarity (hvor ren og klar diamanten er), Cut (hvordan slibningen er), Carat (vægt) og Color (farve, jo hvidere, jo dyrere). Dette betyder at en lille diamant sagtens kan være dyrere end en af højere karat, hvis den er mere hvid og klar.

• Gold & Diamond Park ligger lige ved metrostationen First Gulf Bank


Gold & Diamond Park, 4th Interchange, Sheikh Zayed Road, Al Quoz, Dubai

> Besøg Gold & Diamond Park’s website

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.