Gold & Diamond Park – Dubai Shopping

Gold & Diamond Park in Dubai

Dubai er kendt for sin guldsouk i den gamle del af byen, men det er i Gold & Diamond Park på Sheikh Zayed Road, at de fleste af os, som bor hernede fast, køber vores guldsmykker. Gold & Diamond Park er som et shoppingcenter kun med smykkebutikker og udvalget er enormt.

Priserne er yderst rimelige, men kan ofte forhandles endnu lavere, så vær ikke bange for at bede om lidt rabat. Man kan både købe færdige smykker eller tage sit eget design med, som de fleste butikker i så fald ville kunne have klart i løbet af nogle dage afhængigt af hvor avanceret det er.

Guld og diamanter er generelt noget billigere end i Danmark, men det kan anbefales, at man sætter sig ind i hvordan diamanter vurderes samt hvad guldprisen cirka er, så man er sikker på, at man ikke betaler for meget.

Der følger internationale certifikater med, når man køber diamanter, og prisen er som alle andre steder bestemt af de fire C’er: Clarity (hvor ren og klar diamanten er), Cut (hvordan slibningen er), Carat (vægt) og Color (farve, jo hvidere, jo dyrere). Dette betyder at en lille diamant sagtens kan være dyrere end en af højere karat, hvis den er mere hvid og klar.

• Gold & Diamond Park ligger lige ved metrostationen First Gulf Bank


Gold & Diamond Park, 4th Interchange, Sheikh Zayed Road, Al Quoz, Dubai

> Besøg Gold & Diamond Park’s website

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje