Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Fume – Pier 7 – Dubai Restauranter

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fume - Dubai

Füme er en hyggelig, casual restaurant i Pier 7 (den runde bygning ude i vandet) ved siden af Marina Mall. Casual betyder dog ikke mangel på stil, for Fümé er yderst smagfuldt indrettet, og temaet er rustikt/urbant med mange små seje detaljer.
Med tanke på beliggenheden på første parket i Dubai Marina, kunne man let gå hen og tro, at Fümé ville være et dyrt bekendtskab, men det er heldigvis ikke tilfældet. Faktisk tror jeg, at Fümé er en af de billigste restauranter med alkoholservering i denne del af Marinaen.

Fümé er solid mad uden for meget pjat, så man skal ikke forvente noget überfancy eller ekstravagant. Nogle af menukortets højdepunkter er mac and cheese samt kødretterne tilberedt i Fümés Mibrasa-ovn, som er en slags lukket barbecueovn, der giver kødet en dejlig intens, grillet smag. Hvad du end gør, må du ikke gå glip af desserten. Jeg har indtil nu prøvet Fümés apple crumble samt deres lemon meringue pie, og begge dele smagte supergodt.
Maden serveres i takt med, at den bliver færdig, så hvad der skulle have været forretten, kan sagtens dukke op efter hovedretten.

Fümé har en no-reservation policy, så man kan ikke bestille bord i forvejen, men må bare møde op og håbe på det bedste. Dog er Fümé en stor restaurant med mange borde, så de fleste aftener burde det ikke være et problem at få et bord. Poul og jeg besøgte Fümé en fredag aften, hvilket er den travleste aften i Dubai, og vi fik et bord med det samme.

• Jeg tror ikke Fümé har nogen dresscode, men da de fleste fortsætter videre på barer eller natklubber er de også klædt derefter.

• Brød og smør koster 11 AED hvilket kan virke lidt dyrt, men brødet smager rigtig godt, så bestil en omgang alligevel.

• De fleste hovedretter koster 60-90AED

• Fümé har tilladelse til at sælge alkohol og priserne for cocktails og øl er yderst rimelige, så Fümé er et rigtigt godt sted at starte en aften i byen.


Fümé, Pier 7 Level 1, Dubai Marina, Dubai, Tlf: +971-44215669, Åbningstider: Søn-Tor 12:00 – 2:00, Fre+Lør: 9:00-1:00


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid element_width=”3″ item=”1469″ grid_id=”vc_gid:1487531866393-dde400ac-94c4-0″ include=”4943,4941,4939,4937,4935,4933″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kort ID’et du har indtastet eksistere ikke. Venligst indset et kort ID der eksistere.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”dubai-guide-dansk”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop