Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Frisk frugt – En god start på dagen

Frisk frugt, morgenmad, Dubai Blog

Det er skønt med frisk frugt til morgenmad, men hvem orker lige at stå og kæmpe med en ananas kl. 6 om morgenen? Jeg er begyndt at skære frugt ud to gange om ugen, for de fleste frugter og bær holder sig udmærket i køleskabet i 3-4 dage. Favoritterne lige nu er papaya, pomelo, dragon fruit og kiwibær, men jeg prøver at variere indholdet i skålene, så jeg ikke bliver træt af frugten.

Jeg portionsanretter frugten i små skåle, så det er let bare at hive en skål ud af køleskabet om morgenen. Hæld lidt yogurt over, drys med granola og evt. lidt acai- eller havtornpulver og honning og så har man en superlækker morgenmad på undet to minutter.

De varme sommermåneder er ved at være overstået i Dubai, så jeg plejer at sidde udenfor og spise morgenmad på vores nye terrasse. Det er skønt derude på den tid af dagen, hvor det eneste man hører, er papegøjerne der pipper. Jeg tager mig altid god tid til at spise morgenmad og afslutter gerne med en kop te eller kaffe. Prøver dog at skære ned på kaffen igen og drikke mere te i stedet, men det er svært at undvære morgen-latten (sagde hende, der for nogle år siden slet ikke kunne lide kaffe). Godmorgen fra Dubai:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop