Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Færøerne: Sisu i solen

Sisu, færøsk sodavand

Efter nogle dage med tæt tåge klarede det pludselig op i eftermiddags, og vi kunne endelig komme ud og nyde den friske luft. De fleste fastboende på øen har travlt med at høste lige nu, så fårene har noget at spise om vinteren. Poul har været ude at hjælpe sin mor og morbror med arbejdet de sidste par dage, og fået en stor vabel på sin hånd som souvenir.

Meget af arbejdet foregår med håndkraft, og da jeg både er slap og sløv og et alment arbejdssky element, har jeg været snu nok til at holde mig i baggrunden og observere det hele på afstand.

Der er to små havne på Svínoy. De ligger på hver sin side af det smalleste sted på øen, og der er kun en kort gåtur til begge to fra Pouls mors hus. Vi har derfor opholdt os rigtig meget nede ved vandet, hvor vi har spist chokolade og drukket Sisu (færøsk citronvand) i det fine vejr.

I går var flere smukke gamle både trukket ud på den lille vej ned til havnen mod nordvest. De skal fragtes til Tórshavn, hvor de skal vises frem på søndag til Ólavsøka, som er Færøernes nationaldag.

Poul og jeg tager også til Tórshavn for at fejre Ólavsøka. Vi tager af sted i morgen og vi skal tilbringe 3 dage hos Pouls bror og hans kone. Svínoy har været ekstremt stille og fredelig, så det bliver nok noget af et chok at komme til Tórshavn, men jeg glæder mig rigtig meget til at opleve Ólavsøka. Jeg håber bare at de der regnskyer i horisonten finder en anden rute..

Læs mit blogindlæg om Ólavsøka her >>

Min blog om Færøerne

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje