Færøerne: Saksun Kirke

Saksun church, Faroe Islands

Saksun ligger ved kanten af en kløft i en bugt, der plejede at være forbundet med åbent hav. Indløbet blev dog næsten helt blokeret af sand for flere hundrede år siden, så nu er bugten blevet til en lagune, som man kun kan sejle ind i, når det er højvande. Saksund er en af de eneste bygder på Færøerne, der ikke ligger direkte ved havet, men der er masser af ting at se i området, og Saksun er et meget populært udflugtsmål.

Vejen der fører til Saksun kirke er lang og smal og deler sig til sidst i to. For at komme til kirken skal man tage vejen til højre, men vi kom til at tage vejen til venstre, og den førte over til en lille gangsti, som man kunne følge ned i bunden af kløften. På skråningen overfor gik der nogle får og græssede, så jeg tog ud af bilen for at tage nogle billeder. Jeg holdt mig dog et godt stykke fra kanten af kløften, for der er ikke noget rækværk, og der er rigtig langt at falde ned.

Så gik turen den rigtige vej over til Saksun kirke på den anden side af kløften. Kirken blev opført i 1858, og den er stadigvæk i brug i dag. Den ligger lidt væk fra selve bygden, og den idylliske placering midt i den barske natur gør den til et yndet mål for turister og fotoentusiaster. Mellem jul og nytår var der dog ikke så mange turister på Færøerne, og mange af de lokale holdt sig indenfor i stormen, så vi havde næsten det hele for os selv.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje