Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Færøerne: Så er det fodringstid!

Ude på Svínoy står tiden næsten stille, og man har alle muligheder for at slappe af og få genopladet batterierne. Dog tager det mig ofte et par dage at komme helt ned i gear, for er man vant til storbybrus i baggrunden, så skal man lige vænne sig til komplet stilhed. Lige når jeg vågner om morgenen kan jeg næsten tro, at jeg er blevet døv, fordi der er så stille.

Slukker man for tv og radio, er det eneste man hører fårene der bræger. Det bliver de ved med helt frem til midten af maj, hvor de går op i fjeldene. Her bliver de over sommeren frem til 1. oktober, hvor de bliver hentet tilbage til bygden igen.  

Mens fårene er nede i bygden, bliver de fodret to gang om dagen, og siden Poul kom herud, har han stået for fårefodringen. Fårene er derfor begyndt at genkende Poul, aka manden i den blå dragt, så når de ser ham komme gående løber de ham brægende i møde.

I kan se hvordan fårefodringen går til i filmen nedenfor


Reklame:Vil du se mere af Færøerne? Book en udflugt!


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop