Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Færøerne: Så er det fodringstid!

Ude på Svínoy står tiden næsten stille, og man har alle muligheder for at slappe af og få genopladet batterierne. Dog tager det mig ofte et par dage at komme helt ned i gear, for er man vant til storbybrus i baggrunden, så skal man lige vænne sig til komplet stilhed. Lige når jeg vågner om morgenen kan jeg næsten tro, at jeg er blevet døv, fordi der er så stille.

Slukker man for tv og radio, er det eneste man hører fårene der bræger. Det bliver de ved med helt frem til midten af maj, hvor de går op i fjeldene. Her bliver de over sommeren frem til 1. oktober, hvor de bliver hentet tilbage til bygden igen.  

Mens fårene er nede i bygden, bliver de fodret to gang om dagen, og siden Poul kom herud, har han stået for fårefodringen. Fårene er derfor begyndt at genkende Poul, aka manden i den blå dragt, så når de ser ham komme gående løber de ham brægende i møde.

I kan se hvordan fårefodringen går til i filmen nedenfor


Reklame:Vil du se mere af Færøerne? Book en udflugt!


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje