Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

Færøerne: Godmorgen fra Skansin og godt brød fra Breyðvirkið

Breyðvirkið og Skansin i Tórshavn, Færøerne Blog

Midt under pandemien åbnede der et nyt bageri, Breyðvirkið, i Tórshavn. Breyðvirkiðs gode bagværk blev hurtigt en kæmpesuccess, og i 2021 vandt folkene bag bageriet prisen for Årets Iværksætter på Færøerne. Flere af vores færøske venner anbefalede Breyðvirkið, så der var ingen vej udenom, og en dag, hvor solen havde besluttet sig at kigge frem, kiggede vi forbi Breyðvirkið.

Bageriet er særligt kendt for deres gode surdejsbrød, men vi blev også anbefalet at smage sneglene, og så kunne jeg heller ikke stå for deres tebirkes. Espressomaskinen så desuden lovende ud, så vi bestilte hver sin kaffe, og begav os afsted mod Skansin, for at nyde det friskbagte brød i solen.

Skansin er et gammelt fort i Tórshavn, som oprindeligt blev bygget for at beskytte byen mod piratangreb, og under 2. Verdenskrig tjente Skansin som hovedkvarter for den brittiske flåde. I dag er fortet et populært udflugtssted, og den korte afstand til Breyðvirkið gør det til et oplagt sted at slå sig ned med sin kaffe og sin nybagte tebirkes i det fri. Supergodt brød!