Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Færøerne: God jul fra Tórshavn

Jul i Tórshavn

I år var første gang jeg fejrede jul på Færøerne og sikke en jul det blev. Vejret har været rigtigt dårligt, lige siden vi kom herop, men dagen inden jul var det særligt slemt med vindstyrke op til 75m/s. Elektriciteten røg da også et par timer i løbet af lillejuleaften, så vi sad i stearinlysets skær og hørte nyhederne på den batteridrevne radio.Juleaften passerede orkanens øje over øerne, hvilket betød en relativt fredelig aften uden for meget bulder og brag. Vi spiste and og gås og brune kartofler, så der var ikke meget forskel i forhold til, hvordan jeg plejer at fejre jul. Der var selvfølgelig også risalamande med kirsebærsovs og mandelgave, som Pouls bror vandt.

Jeg er blevet godt og grundigt forkølet, så jeg har tilbragt meget af tiden under det lækre tæppe jeg fik i julegave. Min forkølelsesstrategi er altid at prøve at sove det væk, og mens det går godt nok med søvnen, så er forkølelsen meget vedholdende, og jeg har stadigvæk hovedet fuld af snot.

I dag er det blæst op igen, og vi havde nogle timer her til aftes uden strøm. Nu virker det dog som om, at det er stilnet lidt af, men efter sigende skulle stormen fortsætte de næste mange dage.

For at få en idé om, hvor slemt det er, kan I se filmen nedenfor af færgen, som sejler mellem Tórshavn og Nólsoy. Som I kan se gynger det rigtig meget, og filmen er endda optaget da stormen ikke var så slem. Færgen kom sikkert i havn, og tog endda en runde til, før sejladsen blev indstillet på grund af vejret. I dag er der ingen færger der sejler.

Læs om vores nytårsaften, som vi også endte med at tilbringe i Tórshavn

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop