Færøerne: God jul fra Tórshavn

Jul i Tórshavn

I år var første gang jeg fejrede jul på Færøerne og sikke en jul det blev. Vejret har været rigtigt dårligt, lige siden vi kom herop, men dagen inden jul var det særligt slemt med vindstyrke op til 75m/s. Elektriciteten røg da også et par timer i løbet af lillejuleaften, så vi sad i stearinlysets skær og hørte nyhederne på den batteridrevne radio.Juleaften passerede orkanens øje over øerne, hvilket betød en relativt fredelig aften uden for meget bulder og brag. Vi spiste and og gås og brune kartofler, så der var ikke meget forskel i forhold til, hvordan jeg plejer at fejre jul. Der var selvfølgelig også risalamande med kirsebærsovs og mandelgave, som Pouls bror vandt.

Jeg er blevet godt og grundigt forkølet, så jeg har tilbragt meget af tiden under det lækre tæppe jeg fik i julegave. Min forkølelsesstrategi er altid at prøve at sove det væk, og mens det går godt nok med søvnen, så er forkølelsen meget vedholdende, og jeg har stadigvæk hovedet fuld af snot.

I dag er det blæst op igen, og vi havde nogle timer her til aftes uden strøm. Nu virker det dog som om, at det er stilnet lidt af, men efter sigende skulle stormen fortsætte de næste mange dage.

For at få en idé om, hvor slemt det er, kan I se filmen nedenfor af færgen, som sejler mellem Tórshavn og Nólsoy. Som I kan se gynger det rigtig meget, og filmen er endda optaget da stormen ikke var så slem. Færgen kom sikkert i havn, og tog endda en runde til, før sejladsen blev indstillet på grund af vejret. I dag er der ingen færger der sejler.

Læs om vores nytårsaften, som vi også endte med at tilbringe i Tórshavn

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje