Færøerne: Frokost på Bitin

Frokost på Bitin, Torshavn

Den oprindelige plan var at tage direkte til Svínoy efter en enkelt nat i Tórshavn, men Polles mor ringede om morgenen den dag vi skulle have været afsted, og bad os om at vente en dag. Det blæste nemlig rigtig meget deroppe, og hun kunne ikke holde ud at tænke på, at vi skulle med færgen i det vejr, så vi bookede helikopteren derop om onsdagen i stedet.

Vi havde en dejlig dag i Tórshavn, hvor vi spiste frokost på en ny smørrebrødscafé, der hedder Bitin. Jeg fik en stor skål pil-selv-rejer, som var nok til to store rejemadder efter at skallen var taget af, og en mad med makrel og estragonmayonnaise, mens Polle fik et Stjerneskud med en ordentlig klat laksemousse ovenpå. Polles Stjerneskud var lidt til den kompakte side og nok ikke noget vi ville bestille igen, men både rejer og makrel var virkelig lækre og kan varmt anbefales.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje