Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Færøerne: Barbara Fish House i Tórshavn

Da vi var på Færøerne, var vi ude at spise på Barbara, som er en lækker fiskerestaurant beliggende i et smukt gammelt hus i hjertet af Tórshavn.

Vi bestilte deres From Our Fjords Menu, som var en slags tasting menu, hvor man kom rundt i de fleste hjørner af menukortet. Vi startede med nogle kæmpestore hestemuslinger på ristet brød. De smagte fantastisk, og selvom vi fik masser af god mad den aften, så er det hestemuslingerne, jeg for alvor husker.

Efter hestemuslingerne fulgte blåmuslinger, havtaske og en interessant komposition med tomater på ansjoscreme.

Barbaras fiskesuppe er en af deres signaturretter, og den fungerede fint som blød overgang mellem hovedretterne og desserten, som bestod af citroncreme, marengs og noget, der mindede om ymerdrys.

Med undtagelsen af desserten, smagte alt vi fik serveret som om det lige var blevet hevet op af havet, og det var det sikkert også. Servicen var ikke den hurtigste, men personalet var rigtig søde og demonstrerede et virkelig godt kendskab til aftenens mad og vin.

Hvad angår vinen, så bestilte vi den tilhørende vinmenu, der bestod af velkomstdrink, forskellige slags hvidvin og en rigtig god cider. Jeg

Færingerne drikker hurtigt, og for hvert glas vi fik, kom jeg længere og længere bagud. Da vi nåede til dessert og avec, havde jeg derfor en hel række af halvfulde glas foran mig:)

Min blog om Færøerne


Barbara Fish House, 2 Gongin, Tórshavn

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje