Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

En weekend på Radisson Blu Fujairah

Radisson Blu Fujairah

Jeg er lige kommet tilbage fra Dibba i Fujairah, hvor Poul og jeg har tilbragt weekenden. Vi boede på Radisson Blu Fujairah, som har sin egen private strand. Alle værelserne på hotellet har havudsigt, men vi var derudover heldige at blive opgraderet til et deluxe-værelse, som lå på 2. sal og var større end standardværelserne.

Hotellets wi-fi virkede fint under vores ophold, men bortset fra et par sporadiske Instagram-updateringer, har jeg holdt frivilligt ferie fra alle sociale medier. Nogle gange er det, hvad der skal til, for at man slapper ordentligt af, og jeg tror, at det er sundt en gang imellem at være helt offline.

På denne tid af året er det muligt at finde nogle rigtig gode tilbud på hoteller, både i Dubai og i de andre emirater. Turisterne er endnu ikke ankommet, og det er for varm til, at man gider at gå til stranden i Dubai. Dog er det ofte en hel del køligere i Fujairah end i Dubai på grund af bjergene mellem de to emirater, så Poul og jeg tøvede derfor ikke med at booke, da vi fandt et godt tilbud online.

Hvad angår hoteller er jeg en stor fan af forudsigelighed. Hvis jeg kun har få dages ferie, vil jeg gerne være sikker på, at jeg ikke skal bruge mine kostbare feriedage med at brokke mig over beskidte håndklæder eller for lavt vandtryk i bruseren.

Under mine år i luftfartsbranchen har jeg nok haft over 200 overnatninger på Radisson-hoteller rundt om i Europa, og mens de kun sjældent formåede at begejstre (bortset fra hotellet i Bruxelles, det er fantastisk!), så skuffede de heller aldrig. De få gange jeg har oplevet problemer med et rum, er de altid blevet løst hurtigt og effektivt.

Poul og jeg ankom i går eftermiddags, og efter at have stillet kufferten på værelset og skiftet til badetøj, skyndte vi os ned på stranden. Hverken Poul eller jeg er særligt gode til bare at ligge og stege, men det er næsten et år siden Poul var på stranden sidst, så han havde travlt med at opdage følelsen af sand mellem tæerne igen, og jeg faldt hurtigt i søvn under parasollen.

Den pakke vi havde købt inkluderede aftensmad på en af hotellets restauranter, og efter et hurtigt bad var vi klar til at gå ned for at spise. Klokken var dog kun 18:00, og buffeten var kun lige åbnet, så vi besluttede os for at vente lidt. Alle erfarne buffet-gængere ved jo, at man venter mindst en time med at gå ned at spise, da man på den måde kan  undgå de værste skrigende, mad-kastende børnemonstre. De kommer nemlig lige når buffeten åbner.

Buffeten var ok, men udvalget af retter var ret underligt. Jeg havde læst et sted at der i løbet af ugen var tema-aftener i restauranten, så vi spurgte en fra personalet, hvad aftenens tema var. Det var italiensk. Uden at sige for meget, kan jeg godt fastslå, at jeg aldrig ville have gættet det selv.

I morges vågnede vi tidligt og gik ned til buffeten igen for at spise morgenmad. Det var den gode gamle Radisson-morgenmad med omelet-station og friskskåret frugt, og jeg klappede i mine små hænder, da jeg så at de blødkogte æg rent faktisk var blødkogte og at appelsinjuicen smagte nypresset. Se sådan skal en hotelbuffet være.

Check-ud var ikke før kl.12, så vi havde næsten 3 timer mere i solen, inden vi pakkede vores ting og kørte tilbage til Dubai igen. Radisson Blu Fujairah var et fantastisk sted, og jeg tror ikke man kan ønske sig meget mere fra et resort. Dog tror jeg skipper den italienske aften næste gang, men jeg skriver næste gang, for der er ingen tvivl om, at vi kommer tilbage.

Min blog om Dubai


Radisson Blu, Al Aqah, Fujairah

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop