Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

En guide til bubble tea (og andre slags fancy te) i Dubai Marina

A guide to bubble tea in Dubai

Jeg er helt vild med bubble tea, frugt te og alt det andet nye og trendy te, der hitter stort i Asien lige nu. Med tanke på hvor hurtig Dubai ellers er til at være først med det sidste nye, så er udvalget af gode bubble tea-caféer faktisk forbavsende begrænset, og i Dubai Marina er der endnu ikke åbnet en rigtig bubble tea café, som kun specialiserer sig i te som vi kender det fra Asien. Vil man ikke ud på en større udflugt er eneste mulighed derfor at bestille online, så for at hjælpe andre bubble tea fans i Dubai Marina-området har jeg derfor lavet en lille guide til steder med bubble tea, der alle har udbringning til Dubai Marina:

Latea

Latea er nok det tætteste man kommer på de fancy te-kæder, som nogle af jer måske kender fra Asien. De har rigtig godt styr på de nyeste trends, og deres te er virkelig god. De har også et godt udvalg af forskellige add-ons som crystal jelly, vaniljebudding og cream cheese. Jeg er særligt glad for deres frugtteer som har masser af små bidder af frisk frugt, men har man aldrig smagt cheese tea, så er Latea også et godt sted at starte, da deres cheese tea er af samme standard som det man finder hos nogle af de bedste kæder i Asien. Prøv deres cheese tea med jordbær og fersken, den skal nok få dig hooked:)

Latea, Ibn Battuta Mall, Dubai. De er på Talabat for take-away

Otea Cafe, bubble tea in Dubai

OTea

Jeg kan rigtig godt lide OTea’s bubble tea. Tapioca-perlerne har den helt rigtige vingummi-agtige konsistens, og så kan man selv vælge hvor sød teen skal være. Otea sælger også forskellige slags frugtte, som man kan forvandle til cheese tea, hvis man bestiller cream tea topping ved siden af. Ejeren af OTea er fra Hong Kong, så udover bubble tea finder man også forskellige slags Hong Kong-snacks og bagværk som fx. egg waffles og cocktail buns (boller med kokosfyld), som alt sammen har et dejligt hjemmelavet touch.

Otea ligger i gadeplan ved exit 1 på Dubai Internet City Metro Station. Man kan bestille takeaway fra Otea til Marina-området på Talabat.

Læs mit blogindlæg om OTea>>

Yakitate bubble tea Dubai

Yakitate

Den japanske café Yakitate ligger ligesom Latea i Ibn Battuta Mall. De har et godt udvalg af  forskellige slags te med mælk, som alle kan laves til bubble tea, hvis man tilvælger tapiocaperler. Der er også forskellige andre tilvalg som coffee jelly, minimochi og is, og selvom Yakitate ikke specialiserer sig i bubble tea, så har dem jeg har bestilt alle været rigtig gode. Hovedårsagen til at jeg tit vælger Yakitate frem for andre boba-steder er dog deres lækre japanske kager. Jeg kan varmt anbefale både Japanese Soufflé Cheesecake (en slags luftig, bagt cheesecake) og Matcha Mochi Roll Cake (roulade med matcha og mochi), som begge smager fantastisk.   

Yakitate, Ibn Battuta Mall, Dubai. De er på Talabat for takeaway

The Hub 7 bubble tea Dubai

The Hub 7

Den internationale JLT-restaurant The Hub 7 laver faktisk en overraskende ok bubble tea, og vælger man deres almindelige milk tea som base (og ikke deres premium tea), så er The Hub 7’s bubble tea også et af de bedste valg for din pengepung. Deres tapioca-perler er en smule for bløde for min smag, men der er mange muligheder for at pimpe din te med andre ting som fx. coffee jelly og popping boba (minder i konsistensen om lakserogn, men med frugtsmag). Dog kan man ikke selv vælge hvor sød teen skal være, så husk at skrive det som separat besked til dem, da teen ellers nok er lidt for sød til danske ganer.

The Hub 7, Cluster M, JLT, Dubai. De er på Deliveroo for take-away

Wokyo, Thai Iced Tea bubble tea Dubai

Wokyo

Jeg tog Wokyo med på listen mens jeg stadigvæk var i den spæde start af min bubble tea research, og idag ville jeg nok ikke have taget dem med, for de har kun en enkelt slags bubble tea: Thai Iced Tea med mulighed for tilvalg af tapioca-perler. Teen i sig selv smager godt, men de er ret nærige med tapioca-perlerne som for øvrigt også var vældigt bløde grænsende til udsplattede. Hvis man alligevel skal bestille mad fra Wokyo (deres grøntsagsramen er nok de bedste i Dubai), så er deres Thai-bubble-tea måske et ok tilvalg, men hvis man kun er ude efter bubble tea, sa er der andre og bedre alternativer derude.

Wokyo, Cluster J, JLT, Dubai. Man kan bestille takeaway direkte fra deres hjemmeside

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop