Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Emirates Airbus 380: First Class fra Dubai til New York JFK

Emirates Airbus 380: First Class fra Dubai til New York JFK

Jeg var inde på min Skywards-konto for første gang for en måneds tid siden og fandt ud af, at der stod 200000 miles og ventede på at blive brugt. Nogle af dem ville endda udløbe i år, hvis ikke de blev anvendt, og så var der jo kun en ting at gøre: At booke en first class billet til New York!

Når man rejser First Class med Emirates indgår der er privatchauffør både til udrejsen og til ankomsten. Jeg havde med vilje bestilt transporten, så jeg var i lufthavnen 3 timer inden afgang, da jeg ville have god tid til at nyde loungen. Den skal jeg fortælle jer mere om i et andet indlæg, men lige nu spoler vi frem til afgang og min 3A suite. Ja, man har sin helt egen suite, som man efter start kan lukke, og så ellers lade som om, man er hjemme. Man har sin egen store skærm, hvor man kan se film, og til sengetid bliver man tilbudt en rigtig dyne samt en madras, så det føles som om, man ligger i en rigtig seng.

Der stod også en stor snackkurv fyldt med lækkerier og ventede på mig, og til min overraskelse og store glæde viste den sig at indeholde Johan Bülow Lakrids. Det var endda den gode med Salted Caramel.

Toilettaske med indhold var fra Bvlgari og indeholdt parfumeret bodylotion og ansigtscreme ligesom toilettasken på business class, men derudover var der også læbebalsam og en Bvlgari miniparfume. Jeg fik også en lækker fugtbevarende pyjamas og et par tøfler, som havde sin egen lille taske, så man kunne tage det hele med sig hjem.

På First Class bestemmer man selv hvornår man vil spise. Man ringer bare på klokken, når man synes man har lyst, og så bestiller man, hvad man vil have fra menukortet.

Jeg havde spist så meget i loungen, at jeg slet ikke var sulten, da jeg kom ombord. Jeg tog mig derfor først lige en lur på nogle timer, før jeg bestilte mad. Et godt træk for appetitten, men et dårligt træk for billederne. På det tidspunkt var det nemlig mørkt udenfor, så madbillederne blev ikke så gode.

Først fik jeg 3 stk. kanapéer med henholdsvis vildt, røget laks og blåskimmelost, efterfulgt at kaviar med hakket æg, creme fraiche, løg og citron. Derefter fik jeg hummer og reje til forret og kingfish (hvad mon det hedder på dansk?) til hovedret. Den var lidt tør, men alt det andet var rigtig lækkert. Til dessert bestemte jeg mig for Sticky Date Pudding, som jeg før har fået ombord, og som Emirates laver helt perfekt.

På Emirates serverer de Veuve Clicquot i Business Class, men i First Class er det den mere eksklusive Dom Pérignon der gælder. Jeg har altid lært, at man ikke skal blande, så jeg holdt mig til champagne hele vejen, og mit glas var aldrig tomt. Tror næsten jeg nåede at drikke en hel flaske selv, og jeg vågnede faktisk med en lille smule hovedpine inden vi nåede New York, he he.

En af de ting der adskiller Emirates First Class fra de andre selskabers er, at man kan tage et brusebad ombord, så det skulle jeg selvfølgelig prøve. Badeværelset ombord er kæmpestort, og der er masser af lækre produkter man kan anvende. Selve badet er dog begrænset til 5 minutter, så de ikke løber tør for vand, og der er en timer inde i bruseren, som indikerer, hvor lang tid man har tilbage.

Tiden fløj afsted (bogstaveligt talt) og vi var alt for hurtigt fremme i New York. Her blev jeg hentet i en stor sort Mercedes, og så gik turen ellers ind til byen på den sidste strækning af en helt fantastisk rejse.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje