Dubai: Zomato Gold Party på Kempinski Palm Jumeirah

Kempinski Dubai

I sidste uge var jeg inviteret til Zomato Gold fest på Kempinski ude på palmen. Det er efterhånden ved at være lang tid siden, at jeg har været til bloggervents, men det var begyndt at blive lidt trivielt, og jeg har ikke rigtigt haft lyst. Dog plejer Zomato at holde nogle rigtig gode fester, så denne gang sagde jeg ja, og tog for en sikkerheds skyld Shinae med mig som min +1.  

Anledningen til festen var lanceringen af den nye Zomato Gold app, men derudover fylder Kempinski-hotellerne 120 år i år, så det blev også fejret, og vi blev budt på særlige 120 cocktails og fødselsdagsmacarons.

Vi havde faktisk bare tænkt, at vi skulle kigge hurtigt forbi, men vi endte med at blive der aftenen ud. Jeg mødte flere Dubai-bloggere som jeg ikke har set i længe, og vi havde en rigtig hyggelig aften. Jeg fik også lokket Shinae til at stille op i beer pong konkurrencen men desværre røg hun ud i første runde. Jeg tror ham hun var oppe imod havde smugtrænet, for han var rigtig skarp og fejede alle modstandere af banen. Her er en video fra festen:

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje