Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Zomato Gold Party på Kempinski Palm Jumeirah

Kempinski Dubai

I sidste uge var jeg inviteret til Zomato Gold fest på Kempinski ude på palmen. Det er efterhånden ved at være lang tid siden, at jeg har været til bloggervents, men det var begyndt at blive lidt trivielt, og jeg har ikke rigtigt haft lyst. Dog plejer Zomato at holde nogle rigtig gode fester, så denne gang sagde jeg ja, og tog for en sikkerheds skyld Shinae med mig som min +1.  

Anledningen til festen var lanceringen af den nye Zomato Gold app, men derudover fylder Kempinski-hotellerne 120 år i år, så det blev også fejret, og vi blev budt på særlige 120 cocktails og fødselsdagsmacarons.

Vi havde faktisk bare tænkt, at vi skulle kigge hurtigt forbi, men vi endte med at blive der aftenen ud. Jeg mødte flere Dubai-bloggere som jeg ikke har set i længe, og vi havde en rigtig hyggelig aften. Jeg fik også lokket Shinae til at stille op i beer pong konkurrencen men desværre røg hun ud i første runde. Jeg tror ham hun var oppe imod havde smugtrænet, for han var rigtig skarp og fejede alle modstandere af banen. Her er en video fra festen:

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop