Dubai: Yueshan Fang/Coco Cantonese – Dim sum i International City

Dubai: Yueshan Fang/Coco Cantonese - Dim sum i International City

Så var jeg tilbage i International City, og denne gang var jeg forbi en kinesisk restaurant, som på GoogleMaps hedder Coco Cuisine og være placeret midt inde i en park mellem nogle boligblokke, men som i virkeligheden viste sig at hedde Yueshan Fang og ligge i bygning D-08 i China Cluster.

Det var meget lokalt, og der var godt fyldt op med kinesiske gæster, da jeg kom forbi. Coco/Yueshan Fang serverer primært kantonesisk mad, så jeg bestilte cheungfun, som er en slags risnudelrør med forskellig slags fyld, samt Youtiao, som er en slags friturestegt brød, der smager lidt som vandbakkelse. Jeg fik også en portion and med ris, men havde glemt, at man i Asien bare hakker nogle skiver ud og ikke udbener og fileterer først, som vi gør i Danmark. Det stykke and jeg fik var lækkert og saftigt, men der var også masser af ben i, som gjorde det rigtig svært at spise.

Jeg havde også bestilt Turnip Cake som på Yueshan Fangs menu hedder ”carrot cake”, men det var den rigtige slags, og den smagte rigtig godt. Til dessert var der egg tart, som er små kager med ret æggeagtig creme.

Yueshan Fang er en ret casual restaurant med mange stamkunder, og maden er ikke helt så sofistikeret og veltillavet som på fx Long Teng. Dog er det rigtig godt til prisen (alt sammen blev lige omkring 100AED og der var nok til 2-3 personer), så har man lyst til billig dim sum i International City, skal man ikke helt afskrive Yueshan Fang.

Der var selvfølgelig alt for meget mad til mig, så efter at have smagt på det hele fik jeg det pakket ned, så jeg kunne tage det med hjem og spise dagen efter.


Yueshan Fang/ Coco Cantonese, China Cluster Building D-08, International City, Dubai

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.