Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Yueshan Fang/Coco Cantonese – Dim sum i International City

Dubai: Yueshan Fang/Coco Cantonese - Dim sum i International City

Så var jeg tilbage i International City, og denne gang var jeg forbi en kinesisk restaurant, som på GoogleMaps hedder Coco Cuisine og være placeret midt inde i en park mellem nogle boligblokke, men som i virkeligheden viste sig at hedde Yueshan Fang og ligge i bygning D-08 i China Cluster.

Det var meget lokalt, og der var godt fyldt op med kinesiske gæster, da jeg kom forbi. Coco/Yueshan Fang serverer primært kantonesisk mad, så jeg bestilte cheungfun, som er en slags risnudelrør med forskellig slags fyld, samt Youtiao, som er en slags friturestegt brød, der smager lidt som vandbakkelse. Jeg fik også en portion and med ris, men havde glemt, at man i Asien bare hakker nogle skiver ud og ikke udbener og fileterer først, som vi gør i Danmark. Det stykke and jeg fik var lækkert og saftigt, men der var også masser af ben i, som gjorde det rigtig svært at spise.

Jeg havde også bestilt Turnip Cake som på Yueshan Fangs menu hedder ”carrot cake”, men det var den rigtige slags, og den smagte rigtig godt. Til dessert var der egg tart, som er små kager med ret æggeagtig creme.

Yueshan Fang er en ret casual restaurant med mange stamkunder, og maden er ikke helt så sofistikeret og veltillavet som på fx Long Teng. Dog er det rigtig godt til prisen (alt sammen blev lige omkring 100AED og der var nok til 2-3 personer), så har man lyst til billig dim sum i International City, skal man ikke helt afskrive Yueshan Fang.

Der var selvfølgelig alt for meget mad til mig, så efter at have smagt på det hele fik jeg det pakket ned, så jeg kunne tage det med hjem og spise dagen efter.


Yueshan Fang/ Coco Cantonese, China Cluster Building D-08, International City, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop