Dubai: Welli and Wine på Verve

Welli and Wine Nigth at Verve, Dubai

Jeg var inviteret til at prøve Welli & Wine og jeg betalte ikke selv for mad og drikke

Welli & Wine Night (vin og Beef Wellington) er et nyt koncept på Verve, og tilbuddet, som inkluderer en flaske vin samt Beef Welington for 2 personer kommer til at være et fast tema hver lørdag fra oktober.

Det tager tid at lave en Beef Wellington, så mens vi ventede, fik vi servere tun med lime og jalapeno samt en virkelig lækker wagyu carpaccio. Det var den perfekte optakt til det store øjeblik, hvor den flotte gyldne Beef Wellington blev bragt over til vores bord.

Hvis I har set MasterChef ved I, at Beef Wellington er en svær ret at lave, så vi kiggede begge to spændt med, da tjeneren skar den indbagte bøf over. Pheww! Den var heldigvis skønt rosa indeni, medium rare, præcis som vi havde bestilt.

Jeg tror ikke helt det fremgår på billederne hvor stor den Beef Wellington egentlig var, men vi havnede i det sædvanlige dilemma om hvorvidt man skal spise op med risiko for at der ikke er plads til dessert (oh skræk), eller levne og lade god mad gå til spilde. På forunderlig vis lykkedes det os dog både at fortære hele bøffen og klemme en Rhubarb Crumble, der smagte som min mors gør på en god dag, ned. Haps!

Under middagen optrådte jazz- og swingsangeren Michael Antoniou med Dean Martin og Frank Sinatra-klassikere, og musikken og restauranten klædte hinanden rigtig godt og resulterede i en ret voksen, yderst stilfuld, atmosfære, som man sjældent ser i Dubai. Skønt sted for en date-night.

Verve Bar and Brasserie, Grand Plaza Mövenpick, Media City, Dubai

 

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje