Dubai: Vores nye hjem

Dubai Blog

Dag 4 i vores nye hjem! Vi får ikke gardiner sat op før i starten af næste uge, og haven ser ud som en sandkasse, men ellers går det stille og roligt fremad, og jeg tror at vi nok skal blive rigtig glade for at bo her. Hver morgen bliver jeg vækket kl. 6 af fuglene, som sidder og synger udenfor mit vindue, og der er så stille herude, at jeg nogle gange lytter til en podcast for at få lidt af den baggrundsstøj, jeg er så vant til fra Marinaen.

Selve flytningen gik superlet, og var overstået på en halv dag. Med undtagelse af den allerførste gang, har vi hyret Easytruck til alle de gange vi har flyttet rundt i Dubai (7 gange, hvis jeg husker rigtigt), og de har altid været supergode. De sender rigeligt med flyttemænd, så det går rigtig hurtigt med at få pakket alt sammen og komme afsted. De pakker også alting ud igen og lægger skabsindhold og skuffeindhold på plads igen, så man ikke behøver at røre en finger. Vi har dog lige haft en fyr forbi til at sprøjte mod insekter, så alle skuffer og skabe skulle tørres af, inden vi kunne lægge tingene på plads, så vi har stadig en del, som skal pakkes ud.

Vi flyttede fra 120kvm i Marinaen til et hus på over 300kvm, så vi har ikke engang møbler nok til at kunne indrette halvdelen af huset. I stedet for at tage på panikshopping i IKEA har vi dog besluttet os for at slå koldt vand i blodet og indrette stille og roligt, rum for rum, med køkken og dagligstue som førsteprioritet.

Vi har fundet en ovn fra Smeg, som vi begge rigtig godt kunne lide, men den blev først leveret igår, og gassen til komfuret er stadigvæk ikke slået til, så vi har spist masser af takeaway de sidste par dage. Udvalget herude er noget mindre end i Marinaen, og Din tai Fung bringer ikke mad ud her, men der er en Projeto Açaí i nærheden, og igår bestilte vi pizza fra et sted der hedder Sabbioni, og som viste sig at være rigtig godt, såvi skal nok overleve.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje