Dubai: Vi er flyttet (igen)!

Vi har ledt efter noget større i et stykke tid, og lige nu er det billigere end nogensinde at leje i Dubai, så vi besluttede os for ikke at forlænge vores lejekontrakt og i stedet flytte til en anden lejlighed.

Det her med at flytte er nærmest blevet et årligt ritual for os, for på snart 8 år har vi boet i 6 forskellige lejligheder. I Dubai gælder lejekontrakten kun et år ad gangen, og man betaler typisk hele huslejen eller halvdelen af huslejen, i forvejen.

Det er heldigvis billigt at flytte i Dubai, og for et par tusinde dirhams, kommer der en lastbil fyldt med flyttemænd og ordner det hele. Vi fik adgang til lejligheden nogle dage i forvejen, så vi gik selv over med vores MacBooks og alle vigtige dokumenter, men resten af flytningen stod flyttefirmaet EasyTruck for. De er rigtig gode, og siden vi fandt dem til vores flytning nr. 2 i Dubai, har vi ikke brugt andre flyttefirmaer. De sender altid en hel hær af flyttemænd, så det går hurtigt og gnidningsfrit med flytningen, som er overstået på nogle timer.

Bygningen vi er flyttet til, har vi faktisk boet i tidligere. Den ligger desuden lige på den anden side af vejen i forhold til den bygning vi flytter fra denne gang, så vi bliver i det samme område af Dubai Marina.

Stuen i den nye lejlighed ligger ud mod vejen, og skråt overfor ligger der en 7Eleven, der lige er lukket. Man kan blive helt bidt af at sidde og holde øje med folk, der går forgæves og står og rusker i døren for at komme ind i den låste butik, ha ha. Dog fjernede de skiltene i dag, så nu må vi finde noget andet at gå op i:)

Reklame for 800 Pizza: Da vi var i gang med flytningen, ringede det på døren, og udenfor stod en fyr med 2 lækre pizzaer fra 800 Pizza, som er en lokal pizzakæde i Dubai. Det er en fyr fra Rom, som startede 800 Pizza, så pizzaerne er tynde og sprøde ligesom i Rom. Jeg plejer at bestille deres trøffelpizza som er vegetarisk og supergod. Mange tak 800 Pizza! Det var lige hvad vi havde brug for midt i flytterodet.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje