Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

Dubai: Udsigt fra Burj Khalifa 2012

View from Burj Khalifa, Dubai

Efter at have luret på Burj Khalifa hele eftermiddagen i forgårs blev Rieko og jeg enige om, at hun da ikke kunne forlade Dubai, uden at have været oppe i det enorme bygningsværk. Det er trods alt ikke hver dag man kommer forbi en bygning, der rager mere end 800 meter op i luften.

Burj Khalifa er virkelig en imponerende bygning, som både præsterer at være meget høj og se rigtig godt ud på samme tid. I weekenden er der lys, som glimrer på ydersiden af bygningen og får den til at ligne noget fra en Disneyfilm, og der er stort set altid en kødrand af turister forsamlet i området foran Burj Khalifa efter solnedgang, hvor den er som flottest. 

Vi købte billetter online og stod tidligt op i går, for at være ved indgangen præcist 09.30, hvor vores besøgstid startede. En elevator fragtede os lynhurtigt (10m i sekundet læste jeg senere) de 124 etager op til observationsetagen, hvorfra man havde fuldt udsyn over Dubai.

Det var svært at begribe, hvor højt man egentlig var oppe, men skyskraberne, som så ud som små Lego-huse gav et hint om Burj Khalifa’s enorme størrelse. Deroppefra kunne man rigtig se hvordan alle høje bygninger primært er placeret langs Sheikh Zayed Road. Bagved er der mest lav bebyggelse, som hurtigt går over i ørken og set ovenfra fik den bratte overgang fra beton til sand næsten det hele til at virke som en slags kulisse.

Jeg kunne let være blevet deroppe hele dagen og misunder de heldige kartofler som har en lejlighed i Burj Khalifa. Sikke en udsigt at vågne op til hver morgen!

Burj Khalifa At The Top med mine forældre

HTC-event oppe i Burj Khalifa


Visit Burj Khalifa At The Top website