Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Tillykke med fødselsdagen El Sur

El Sur, Dubai

I går aftes var Poul og jeg inviteret til 1-års fødselsdag. Lyder det kedeligt? Det var det bestemt ikke, for ”fødselsdagsbarnet” var nemlig den spanske restaurant El Sur på Westin. I stedet for lagkage og boller blev der serveret spanske tapas, og sodavand og varm kakao var skiftet ud med sangria og kolde øl. Det var en aften fyldt med god mad, gode drinks og godt selskab, og det er uden tvivl den bedste 1-års fødselsdag, jeg længe har været til.

El Sur ligger i de lokaler, hvor baren Senyar tidligere lå , og bar-følelsen sidder stadigvæk i væggene, men det er et hyggeligt sted, og den udendørs terrasse har udsigt til havet samt en skøn aftenbrise.

Heldigvis kom vi tidligt nok til at kunne sikre os et af de udendørs borde, og så var det tid til at kigge nærmere på maden.

Jeg stilede direkte mod serrano-baren og fyldte min tallerken med spansk skinke og pølse. Den håndskårne serrano var ret fantastisk, så jeg spurgte kokken, hvordan det kunne være, at den smagte så meget bedre end den maskinskårne version fra samme skinke. Han svarede, at maskinen nogle gange kunne være lidt for hård ved kødet og ødelægge strukturen og dermed smagen, hvilket jo egentlig virkede meget logisk.

Da dette var en specialevent, er jeg ikke sikker på, om den mad, de serverede, er den samme, som det, man finder på menuen til hverdag, men udover serranoen, håber jeg, at den lækre ceviche på en bund af guacamole figurerer i El Sur’s sædvanlige repertoire. Den smagte nemlig enormt godt, og jeg tror, jeg fik hapset 10 til mig i løbet af aftenen. Hvad kan man sige? Jeg er madblogger. Jeg spiser mad:)

Tillykke med fødselsdagen El Sur.

En anden god spansk restaurant i Dubai er Seville’s, som I kan læse om her >>


El Sur, The Westin Mina Seyahi, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop