Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Til åbningsfest på Millennium Place

Millennium Place Opening Party, Dubai

Der er åbnet et nyt Millennium hotel i Dubai Marina, og inden Ramadanen var Trine og jeg inviteret til åbningsfesten. Det var et rigtig sjovt event med gode drinks og smagsprøver fra MasterChef-restauranten som ligger inde i hotellet.

Det sødeste personale sørgede for at vores glas hele tiden var fyldte, og at vi konstant blev budt på forskellige små hapsere. Deres gravad laks med rødbede smagte helt suverænt, og jeg tror jeg spiste 10 af de små portioner, der blev budt rundt.

Millennium Hotels er en af fodboldklubben Chelsea’s partnere så den norske fodboldlegende og tidligere Chelsea-spiller Tore André Flo kiggede forbi og fortalte om sin karriere. Efter vi havde fået drukket os lidt mod til, skulle vi selvfølgelig hen og have taget billede med ham, for det havde vi lovet min far. Som I kan se på billedet, var Tore André Flo sådan cirka en meter højere end Trine og jeg 🙂 Trine skulle med flyet tilbage til Danmark dagen efter, så vi gik lige da festen var på sit højeste, men vi lovede det søde personale fra Millennium at vi nok skulle kigge forbi en anden dag.

Her er en video fra eventet:

Millennium Place, Al Marsa Street, Dubai Marina, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop