Dubai: Til åbningsfest på Millennium Place

Millennium Place Opening Party, Dubai

Der er åbnet et nyt Millennium hotel i Dubai Marina, og inden Ramadanen var Trine og jeg inviteret til åbningsfesten. Det var et rigtig sjovt event med gode drinks og smagsprøver fra MasterChef-restauranten som ligger inde i hotellet.

Det sødeste personale sørgede for at vores glas hele tiden var fyldte, og at vi konstant blev budt på forskellige små hapsere. Deres gravad laks med rødbede smagte helt suverænt, og jeg tror jeg spiste 10 af de små portioner, der blev budt rundt.

Millennium Hotels er en af fodboldklubben Chelsea’s partnere så den norske fodboldlegende og tidligere Chelsea-spiller Tore André Flo kiggede forbi og fortalte om sin karriere. Efter vi havde fået drukket os lidt mod til, skulle vi selvfølgelig hen og have taget billede med ham, for det havde vi lovet min far. Som I kan se på billedet, var Tore André Flo sådan cirka en meter højere end Trine og jeg 🙂 Trine skulle med flyet tilbage til Danmark dagen efter, så vi gik lige da festen var på sit højeste, men vi lovede det søde personale fra Millennium at vi nok skulle kigge forbi en anden dag.

Her er en video fra eventet:

Millennium Place, Al Marsa Street, Dubai Marina, Dubai

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.