Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Dubai: The Social Club og Marina Social

Marina Social, Dubai

I tirsdags spiste vi på Marina Social på Intercontinental Dubai Marina. Mandag og tirsdag har de en speciel Social Club menu, hvorfra man kan vælge 3 retter for 215AED inklusive alkoholfri drikkevarer (350AED med alkohol), hvilket er en rigtig god pris i Dubai.

Fra terrassen har man en fin udsigt over marinaen, så selvom der var et par ret larmende julefrokost-selskaber derude, bad vi om et bord udenfor.

Først fik vi serveret nogle snacks bestående af arancini (en slags friterede risottokugler) og churros med 2 forskellige slags dip. Arancini er altid lækkert, men churros foretrækker jeg til dessert, dyppet i chokolade:)

Man går næsten aldrig galt i byen med en bøftatar, og selvom kødet måske godt kunne have været bedre, så blev slutresultatet rigtig godt. Kødet blev blandet med de andre ingredienser af personalet ved bordet, hvilket jeg syntes var et rigtigt nice touch.

Når man er fra Færøerne har man høje standarder hvad angår laks, så Poul var ikke videre imponeret over den tallerken med røget laks, avocadopuré og saltede agurker som han fik til forret. Jeg er måske lettere at imponere, for jeg synes det var en rigtig lækker ret.

Min hovedret var jeg derimod mere skeptisk til. Mens de kæmpestore tigerrejer i sig selv var fantastiske, så var saucen med lemongrass lidt malplaceret, og jeg brød mig ikke om smagen. Pouls flankesteak var et hit og kødet var mørt og lækkert. Enkelt, men supergodt.

Inden desserten kom på bordet fik vi serveret hjemmelavede isvafler. Vi havde godt set isvaflerne ankomme til de andre borde, der var længere fremme i menuen end vi var, men det var alligevel en rigtig fin overraskelse, som jeg håber de bliver ved med at have på programmet.

Min yoghurtmousse var luftig og syrlig, og lige hvad jeg havde lyst til. Poul fik en chokolademousse, som også var helt ok, men som blegnede lidt i sammenligning med de chokolademousses vi fik i Zürich denne sommer. Ikke helt fair mod Marina Social, som faktisk gjorde det ganske godt.


Marina Social, Intercontinental Dubai Marina, Dubai Marina, Dubai, Tel: +971 (0) 4446 6664

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje