Dubai: The Rib Room og Jumeirah Restaurant Week

The Rib Room, Emirates Towers, Dubai

Det er Jumeirah Restaurant Week denne uge og der er således enestående muligheder for at spise rigtig godt for en slik. Poul og jeg har dog været lidt langsomme i optrækket, og først i går tog vi os sammen og bestilte bord. Valget faldt på The Rib Room, som er en steakrestaurant i Emirates Towers.

Jeg har tidligere haft et godt øje til The Rib Room, men forskellige faktorer har gjort, at jeg aldrig har haft lejlighed til at stifte nærmere bekendtskab med restauranten. Da jeg så, at deres Restaurant Week-menu bød på oksemørbrad og crème brulée, var der derfor ingen tvivl: Vi måtte se nærmere på løjerne.

Visse steakrestauranter bliver tit lidt for Jensens Bøfhusagtige med balloner over det hele og farver og softice til børnene. Gode steaks er dyre, og følelsen af at sidde midt i en børnehave er ikke specielt befordrende for smagsoplevelsen, så de steder plejer jeg at undgå.

Andre restauranter falder ofte i den anden grøft og oser så meget testosteron, at man næsten gror et lille skæg i løbet af en måltid, og det kan til tider blive så machoagtigt, at man bliver helt nervøs for, at man selv bliver sendt ud for at kværke ham Aberdeen Angus.

The Rib Room så også ret maskulin ud, hvilket er en naturlig konsekvens, når man vælger at indrette med koskind og mørkt læder. Dog var restauranten samtidig elegant og luftig og akustikken var sådan at man sagtens kunne føre en samtale uden at måtte råbe til hinanden, men også uden at føle, at alle andre gæster i restauranten lyttede med.

Jeg fik en lækker terrine med andelever og røget and til forret, New Zealandsk oksemørbrad til hovedret og crème brulée til dessert. Maden smagte fantastisk og portionerne var lige tilpas store til, at vi efter sidste mundfuld ikke følte vi kunne få en bid mere ned. Inden vi gik fik vi to små pakker med muffins til at tage med. Et billigt trick? Ja, men det virker.

Under Restaurant Week i Dubai har jeg også prøvet Pai Thai og Al Hambra, som er to gode restauranter i Madinat Jumeirah.


The Rib Room, Ground floor, Jumeirah Emirates Towers, Sheikh Zayed Road, DIFC – Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje