Dubai: Tapas på Al hambra – Madinat Jumeirah

Al Hambra, tapas i Dubai


En af mine yndlingsrestauranter i Madinat Jumeirah er Al Hambra, som ligger inde i det afsindigt flotte Al Qasr hotel. Det er over et år siden at jeg var der sidst, og det er jo alt for lang tid, for en tapaselsker som mig, så i torsdags tog Pia og jeg vores mænd med ud til lidt spansk jamon.

Al Hambra minder med sin pompøse indretning mere om et arabisk palads, end om en spansk tapasbar, og de tapas man finder på Al Hambra er ikke superautentiske, hverken i smag eller form. Men hvad gør det, når det smager rigtig godt, og desuden er en hel del billigere end man skulle forvente, de imponerende omgivelser taget i betragtning. Vi delte 12 tapas og det var rigeligt, men vi havde også valgt med omhu og sørget for også at tage et par stykker af de mere mættende retter som patatas bravas og tortilla de patatas.

Vores 12 tapas var en broget, men meget appetitlig blanding af fisk, fugl og gris, og selvom det ser ud af meget, så kom vi næsten igennem det hele i løbet af aftenen.

En anden god spansk restaurant i Dubai er Seville’s i Wafi, som I kan læse om her >>


Al Hambra, 1st floor , Jumeirah Al Qasr, Madinat Jumeirah, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje