Dubai: T-lounge by Dilmah på Pullman

t-lounge by Dilmah, Pullman Dubai Creek City Centre

Forleden var jeg inviteret til relaunch af t-lounge by Dilmah på Pullman-hotellet. Det var et rigtig fint event, og jeg fik prøvet mange forskellige slags te. Der var grøn te, hvid te, sort te og enkelte urteteer, og teen blev serveret både varm og kold, samt som ingrediens i forskellige mocktails (cocktails uden alkohol).

På high te buffeten var der forskellige små hapsere specielt udvalgt til at akkompagnere teen. Når jeg tænker på te, tænker jeg primært på kager og søde sager, men mange af tesorterne gik også forbløffende godt i spænd med mad i den mere salte ende af skalaen. Gedeost og sort te, -den kombination kan varmt anbefales.

Dilmah er et familieejet te-firma fra Sri Lanka, og Dilmah’s CEO, Dilhan C. Fernando var på eventet og holdt en passioneret tale om te. Kunstneren og yogaguruen Bharat Thakur var der også, og var med til at male et billede, der senere skal hænge i t-lounge. Loungen skal nemlig også fungere som galleri, så man kan nyde kunsten sammen med sin te.

Det er altid interessant med events, hvor man lærer sig noget nyt, og jeg gik fra t-lounge med en masse ny viden om te samt en appetit på at lære mig mere. Jeg blev også påmindet om at det er på tide at droppe min dårlige vane med at lade tebrevet blive i koppen, for hvis teen trækker for længe, ødelægger man smagen:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje