Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Sunset Beach – Med Udsigt til Burj Al Arab – Umm Suqeim Beach

Umm Suqeim Beach i Dubai

En af mine yndlingsstrande i Dubai er Sunset Beach eller Public Beach eller Umm Suqeim Beach, som stranden også kaldes (kært barn har mange navne). Stranden jeg taler om er den, der ligger lige efter Burj Al Arab og Jumeirah Beach Hotel, hvis man kommer fra Dubai Marina.

Sammenlignet med andre offentlige strande i Dubai, så er faciliteterne på Sunset Beach ikke overvældende, men for nylig blev der opført toiletter og omklædningsrum, så man nu kan tilbringe hele dagen på stranden uden at skulle bekymre sig om næste gang, man skal tisse.

Hovedårsagen til, at jeg så godt kan lide denne strand, er den fantastiske udsigt man har til luksushotellet Burj Al Arab. 7 stjerner eller ej, den bygning er bare superflot. Når bølgerne går højt, så erstattes de almindelige badegæster på stranden med lokale surfere, og det er ret underholdende at se, hvordan de kæmper mod bølgerne.  Der er altid masser af turister på stranden, og de medbringer alt fra selfie-sticks til undervandskameraer, så hvis man ikke har lyst til at figurere på andre folks feriebilleder, bør man nok ikke besøge Sunset Beach.

Da jeg tog mine forældre med til stranden forleden blæste det en halv pelikan. Min mor skyndte sig derfor at tage nogle billeder, og jeg tog nogle billeder af min mor, som tog billeder, inden vi kørte hjemad igen.

Min guide til strande i Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop