Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai: Strandsæson og Jelly Bunny sko

Det er strandsæson i Dubai og jeg har længe ledt efter et par sko at have på når jeg er ved poolen eller på stranden. Jeg er ikke særlig god til at gå i flipflops, men jeg vil heller ikke ødelægge mine almindelige lædersko med saltvand og strandsand. Da jeg var i Bangkok, fandt jeg de her søde plastikballerinaer fra et mærke der hedder Jelly Bunny.

Jeg faldt med det samme for dem med guldglitter og blanke hæle, som er helt perfekte til Dubai’s fancy beach clubs, men jeg købte også et par i lys pink, som var på tilbud og som viste sig at være utroligt behagelige at have på. Faktisk er de så behagelige, at jeg også er begyndt at bruge dem udenfor stranden, når jeg fx skal ned at handle i Waitrose eller forbi Starbucks og drikke kaffe.

Den gigantiske solskærm er en gave fra min koreanske golftræner. Han synes jeg havde brug for bedre solbeskyttelse, og hvad er bedre til formålet end en hat på størrelse med en parasol?

Jeg købte mine Jelly Bunny-sko i Siam Center, men der er Jelly Bunny butikker over hele Bangkok. Man kan se Jelly Bunny’s nyeste kollektion på deres website, men jeg skal advare om, at der er et mega-irriterende pop-up window på deres side:/

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.