Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Strandsæson og Jelly Bunny sko

Det er strandsæson i Dubai og jeg har længe ledt efter et par sko at have på når jeg er ved poolen eller på stranden. Jeg er ikke særlig god til at gå i flipflops, men jeg vil heller ikke ødelægge mine almindelige lædersko med saltvand og strandsand. Da jeg var i Bangkok, fandt jeg de her søde plastikballerinaer fra et mærke der hedder Jelly Bunny.

Jeg faldt med det samme for dem med guldglitter og blanke hæle, som er helt perfekte til Dubai’s fancy beach clubs, men jeg købte også et par i lys pink, som var på tilbud og som viste sig at være utroligt behagelige at have på. Faktisk er de så behagelige, at jeg også er begyndt at bruge dem udenfor stranden, når jeg fx skal ned at handle i Waitrose eller forbi Starbucks og drikke kaffe.

Den gigantiske solskærm er en gave fra min koreanske golftræner. Han synes jeg havde brug for bedre solbeskyttelse, og hvad er bedre til formålet end en hat på størrelse med en parasol?

Jeg købte mine Jelly Bunny-sko i Siam Center, men der er Jelly Bunny butikker over hele Bangkok. Man kan se Jelly Bunny’s nyeste kollektion på deres website, men jeg skal advare om, at der er et mega-irriterende pop-up window på deres side:/

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop