Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Sticky Rice – Den nye thailandske restaurant i JVC

Sticky rice, Thai Restaurant in Dubai

Den thailandske restaurant Sticky Rice åbnede for 3 måneder siden i JVC, som er et villaområde et kvarters kørsel fra Dubai Marina. Det er en af de restauranter som alle snakker om lige nu, og forleden spurgte min foodie-veninde J om vi ikke skulle tage derud. Jeg er altid frisk på lækker thaimad, så samme aften begav vi os af sted.

Khao Man Gai (thailandsk chicken rice) på Sticky Rice var bedre end de fleste khao man gai jeg har fået i Thailand. Man kunne vælge mellem stegt eller kogt kylling, og vi valgte den kogte version. Kyllingen var mør og lækker, og saucen ved siden af var af den slags man ville ønske, at man havde opskriften på. De havde de et særtilbud, så man fik khao man gai og en sodavand for kun 35 AED., hvilket er rigtig billigt for Dubai.

Larb er en salat fra Isan-provinsen i det nordøstlige Thailand. Der kan være rigtig mange af de små stærke thaichilier i, og det er en af de retter, som jeg tit må opgive at spise efter blot få mundfulde, hvis jeg begår fejltagelsen at bestille den thai spicy. Vores medium spicy-version på Sticky Rice smagte rigtig godt, og blev serveret med sticky rice i en lille flettet kurv, ligesom i Thailand.

Den eneste ret jeg ikke var så vild med på Sticky Rice, var deres Tom Yum Kung, som er en klassisk, suppe, som de fleste der har besøgt Thailand nok har prøvet på et eller andet tidspunkt. Suppen findes både som klar suppe, eller med tilsat mælk, men på Sticky Rice tror jeg de lavede den med kokosmælk, så den smagte mere som Tom Kha Gai, som er en mild suppe med kokosmælk. Desuden var suppen var efter in mening lidt for sød og manglede det syrlige kick, som gør Tom Yum Kung så uimodståelig.

Det kan være rigtig svært at finde god og prisvenlig thaimad i Dubai så jeg er rigtig glad for at Sticky Rice er åbnet. Ligesom Café Isan, som er en anden rigtig god thairestaurant, så er Sticky Rice ikke en del af en kæde, men startet af individer, som brænder for det de laver, og det kan mærkes, både hvad angår mad og service. Vi behøver flere af den slags steder i Dubai!


Sticky Rice, JVC Sobha Daffodil Shop no. 6, Dubai


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop