Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Dubai: Splendido på Ritz-Carlton – Italiensk med koreanerne

Pasta at Splendido, the Ritz-Carlton Dubai

Når jeg mødes med Pia og Peter plejer det tit at være til koreansk mad på en af Dubais mange koreanske restauranter, men denne gang fik jeg lov til at bestemme, og jeg havde lyst til pasta, så jeg foreslog derfor, at vi spiste på Splendido på Ritz-Carlton i stedet.

Ritz-Carlton er et skønt beach resort i starten af The Walk JBR, og det er et af de få hoteller i Dubai med rigtigt gode restauranter drevet af hotellet selv. Deres italienske restaurant Splendido er fantastisk, og jeg er helt vild med deres pasta og deres lækre pizzaer. Kommer man mellem kl. 17:30-19 har de et særligt Aperitivo-tilbud, hvor man får en cocktail og forskellige slags hapsere for 55AED. Det tilbud nåede Pia og jeg lige at fange, så vi droppede forretterne og bestilte hver sin pasta-ret til hovedret i stedet. Bagefter blev det ost til dessert mens Peter, der var stødt til i mellemtiden, bestilte en tiramisu.

Både Pia og Peter er i gang med rigtig mange spændende ting, og Pia og jeg har desuden snakket om et projekt, som vi kunne tænke os at starte sammen. Dog har jeg den næste måned travlt med min online shop og kvinderne i Cambodia, så det bliver nok ikke før senere på efteråret at vi kan arbejde videre på idéen. Det er altid inspirerende at møde mennesker, der tør at drømme stort, og ikke er bange for at stikke næsen frem, og både Pia og Peter tilhører denne kategori. At mødes med dem er som at tage en kæmpe vitaminpille, og jeg er altid fuld af inspiration og gåpåmod efter at vi har mødtes.

Splendido, The Ritz-Carlton, The Walk JBR, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje