Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Splendido på Ritz-Carlton – Italiensk med koreanerne

Pasta at Splendido, the Ritz-Carlton Dubai

Når jeg mødes med Pia og Peter plejer det tit at være til koreansk mad på en af Dubais mange koreanske restauranter, men denne gang fik jeg lov til at bestemme, og jeg havde lyst til pasta, så jeg foreslog derfor, at vi spiste på Splendido på Ritz-Carlton i stedet.

Ritz-Carlton er et skønt beach resort i starten af The Walk JBR, og det er et af de få hoteller i Dubai med rigtigt gode restauranter drevet af hotellet selv. Deres italienske restaurant Splendido er fantastisk, og jeg er helt vild med deres pasta og deres lækre pizzaer. Kommer man mellem kl. 17:30-19 har de et særligt Aperitivo-tilbud, hvor man får en cocktail og forskellige slags hapsere for 55AED. Det tilbud nåede Pia og jeg lige at fange, så vi droppede forretterne og bestilte hver sin pasta-ret til hovedret i stedet. Bagefter blev det ost til dessert mens Peter, der var stødt til i mellemtiden, bestilte en tiramisu.

Både Pia og Peter er i gang med rigtig mange spændende ting, og Pia og jeg har desuden snakket om et projekt, som vi kunne tænke os at starte sammen. Dog har jeg den næste måned travlt med min online shop og kvinderne i Cambodia, så det bliver nok ikke før senere på efteråret at vi kan arbejde videre på idéen. Det er altid inspirerende at møde mennesker, der tør at drømme stort, og ikke er bange for at stikke næsen frem, og både Pia og Peter tilhører denne kategori. At mødes med dem er som at tage en kæmpe vitaminpille, og jeg er altid fuld af inspiration og gåpåmod efter at vi har mødtes.

Splendido, The Ritz-Carlton, The Walk JBR, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop