Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Dubai: Til spansk fødselsdag hos Seville

Seville's, Spansk restaurant, Dubai

Lørdag aften var jeg inviteret til den spanske restaurant Seville’s 14 års fødselsdag. Dubai er en by, hvor der handles hurtigt, og konkurrencen er hård. Restauranter åbner den ene uge for derefter at lukke den næste, så bare det faktum at Seville’s har overlevet længe nok til at fejre sin 14 års fødselsdag, er lidt af en bedrift og tegn på, at de må gøre et eller andet rigtigt.

Lige efter gymnasiet arbejdede jeg som guide i Spanien og i løbet af mine 6 måneder på Costa Del Sol, tog jeg 10 kg på, hvilket vist illustrerer meget godt, hvor glad jeg er for spansk mad. Dog har jeg aldrig besøgt Seville’s før, men de af mine venner, der har været der, har alle været vildt begejstret for den lækre, autentisk spanske mad og det dejlige udendørs areal. Efter at have været der selv, kan jeg kun give dem ret.

I løbet af mine 3 år i Dubai tror jeg kun jeg har mødt en enkelt eller to spaniere, men på Sevilles græsplæne kunne jeg tælle over hundrede. Gad vide, hvor de gemmer sig, når de ikke er på Seville’s?

Festen blev holdt ude på græsplænen foran restauranten men det føltes faktisk ikke som en restaurant, men nærmere som en havefest hjemme hos dine nye spanske venner. Live musik, røde og gule balloner og glade spanske ansigter overalt. Det var et brag af en fødselsdagsfest!

Svinekød og oksekød blev serveret direkte fra den store, åbne grill og en enorm paella stod og simrede i en kæmpestegepande. Jeg prøvede lidt af det hele, og alt var enormt lækkert. Det er sådan Spanien smager, og jeg glæder mig til snart at besøge Seville’s igen. Pia, hvornår skal vi bestille bord?

Tilbage på Seville’s – Læs mit blogindlæg om endnu en dejlig aften på Seville’s i Wafi


Seville’s, 1st floor, Wafi Pyramids Bldg,Oud Metha District, Opposite Wafi Mall Main Entrance, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje