Dubai: Til spansk fødselsdag hos Seville

Seville's, Spansk restaurant, Dubai

Lørdag aften var jeg inviteret til den spanske restaurant Seville’s 14 års fødselsdag. Dubai er en by, hvor der handles hurtigt, og konkurrencen er hård. Restauranter åbner den ene uge for derefter at lukke den næste, så bare det faktum at Seville’s har overlevet længe nok til at fejre sin 14 års fødselsdag, er lidt af en bedrift og tegn på, at de må gøre et eller andet rigtigt.

Lige efter gymnasiet arbejdede jeg som guide i Spanien og i løbet af mine 6 måneder på Costa Del Sol, tog jeg 10 kg på, hvilket vist illustrerer meget godt, hvor glad jeg er for spansk mad. Dog har jeg aldrig besøgt Seville’s før, men de af mine venner, der har været der, har alle været vildt begejstret for den lækre, autentisk spanske mad og det dejlige udendørs areal. Efter at have været der selv, kan jeg kun give dem ret.

I løbet af mine 3 år i Dubai tror jeg kun jeg har mødt en enkelt eller to spaniere, men på Sevilles græsplæne kunne jeg tælle over hundrede. Gad vide, hvor de gemmer sig, når de ikke er på Seville’s?

Festen blev holdt ude på græsplænen foran restauranten men det føltes faktisk ikke som en restaurant, men nærmere som en havefest hjemme hos dine nye spanske venner. Live musik, røde og gule balloner og glade spanske ansigter overalt. Det var et brag af en fødselsdagsfest!

Svinekød og oksekød blev serveret direkte fra den store, åbne grill og en enorm paella stod og simrede i en kæmpestegepande. Jeg prøvede lidt af det hele, og alt var enormt lækkert. Det er sådan Spanien smager, og jeg glæder mig til snart at besøge Seville’s igen. Pia, hvornår skal vi bestille bord?

Tilbage på Seville’s – Læs mit blogindlæg om endnu en dejlig aften på Seville’s i Wafi


Seville’s, 1st floor, Wafi Pyramids Bldg,Oud Metha District, Opposite Wafi Mall Main Entrance, Dubai

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.