Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Til spansk fødselsdag hos Seville

Seville's, Spansk restaurant, Dubai

Lørdag aften var jeg inviteret til den spanske restaurant Seville’s 14 års fødselsdag. Dubai er en by, hvor der handles hurtigt, og konkurrencen er hård. Restauranter åbner den ene uge for derefter at lukke den næste, så bare det faktum at Seville’s har overlevet længe nok til at fejre sin 14 års fødselsdag, er lidt af en bedrift og tegn på, at de må gøre et eller andet rigtigt.

Lige efter gymnasiet arbejdede jeg som guide i Spanien og i løbet af mine 6 måneder på Costa Del Sol, tog jeg 10 kg på, hvilket vist illustrerer meget godt, hvor glad jeg er for spansk mad. Dog har jeg aldrig besøgt Seville’s før, men de af mine venner, der har været der, har alle været vildt begejstret for den lækre, autentisk spanske mad og det dejlige udendørs areal. Efter at have været der selv, kan jeg kun give dem ret.

I løbet af mine 3 år i Dubai tror jeg kun jeg har mødt en enkelt eller to spaniere, men på Sevilles græsplæne kunne jeg tælle over hundrede. Gad vide, hvor de gemmer sig, når de ikke er på Seville’s?

Festen blev holdt ude på græsplænen foran restauranten men det føltes faktisk ikke som en restaurant, men nærmere som en havefest hjemme hos dine nye spanske venner. Live musik, røde og gule balloner og glade spanske ansigter overalt. Det var et brag af en fødselsdagsfest!

Svinekød og oksekød blev serveret direkte fra den store, åbne grill og en enorm paella stod og simrede i en kæmpestegepande. Jeg prøvede lidt af det hele, og alt var enormt lækkert. Det er sådan Spanien smager, og jeg glæder mig til snart at besøge Seville’s igen. Pia, hvornår skal vi bestille bord?

Tilbage på Seville’s – Læs mit blogindlæg om endnu en dejlig aften på Seville’s i Wafi


Seville’s, 1st floor, Wafi Pyramids Bldg,Oud Metha District, Opposite Wafi Mall Main Entrance, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop