Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Soho Garden Launch Party og (ikke så ugly) Zaroob

Soho Garden Dubai

I går var jeg inviteret til Soho Garden’s åbningsfest ude ved Meydan Racecourse. Det er en kæmpestor udendørs natklub bestående af flere individuelle barer og loungeområder samt en pool. Den del, der er åben nu er kun første fase, og når alt er færdigt engang i løbet af 2018 vil der være endnu flere barer og restauranter derude, samt en filial af Drai’s, som nogle af jer sikkert kender fra Las Vegas.

Vi ankom lidt sent og check-in var ret kaotisk, men da vi først var inde, havde vi en rigtig sjov aften. Soho Garden minder faktisk meget om de store natklubber i Las Vegas, men barerne havde mere særpræg og egne temaer. Jeg kunne bedst lide Negroni og Glasshouse, så hvis jeg kommer derud igen, er det nok de to steder, jeg ville kigge forbi først. Roger Sanchez var gæste-dj den aften, og han spillede et lækkert mix af hits og remixes, som alt sammen yderligere forstærkede den førnævnte Vegas-vibe.

På vej hjem stoppede vi ved Zaroob, som er en arabisk street-food-kæde. De har åbent 24 timer i døgnet, og de har den bedste Garlic Chicken Wrapped Man’oushe. Lov mig at bestille den, hvis I kommer forbi.

På billederne nedenfor kan I se, at der også står et eller andet over ”Zaroob” på logoet. Jeg har altid syntes, at det så ud som om der stod ”Ugly/Ugli Zaroob”, så jeg tog endelig mod til mig og spurgte en ung fyr fra personalet, hvad navnet egentlig var. Det var vist ikke første gang han havde fået det spørgsmål, for han grinede og sagde at ”Alle tror vi hedder Ugly Zaroob, men det gør vi altså ikke. Der står bare Zaroob på arabisk!”. Aha…mysteriet er løst!

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop