Dubai: Smiling BKK – Thaimad som gør dig glad

Smiling BKK i Dubai

Opdatering: Smiling BKK har desværre lukket restauranten. Et andet godt sted jeg kan anbefale for autentisk thaimad i Dubai er Sticky Rice:

Læs mit blogindlæg om Sticky Rice her

Om 2 uger tager jeg til Thailand, så som opvarmning til rejsen spiste jeg frokost med Rachel i dag på Smiling BKK. Der er to Smiling BKK restauranter i Dubai. Den ene ligger godt gemt væk bag en benzinstation et sted i Jumeirah, og den opgav jeg på forhånd at finde. Den anden er næsten lige åbnet og ligger let tilgængeligt på Al Wasl Square, så det blev den, vi satte kurs mod.

Det er efterhånden ved at være nogle måneder siden, at jeg så Rachel sidst, så det var dejligt, at det kunne lade sig gøre at ses, inden jeg stikker af igen. Rachel er en fantastisk person, og jeg bliver altid i godt humør af at være sammen med hende. Hun har den sødeste lille datter Aria, som snart fylder 1 år, men som hun i dag havde ordnet pasning til, så vi kunne have lidt pigetid sammen.

Smiling BKK er wild and crazy og 100% kitsch, med en Mona Lisa med overskæg som overvågende skytshelgen overalt i restauranten. Retterne på menuen har de vildeste navne så som Amazing Ladyboy og Daytripping Buddha, men bag det hele gemmer der sig gedigne thailandske klassikere som Tom Yum Kung-suppe og Som Tam (papayasalat).

Midt på dagen var der ikke så mange mennesker, så vi kunne frit vælge, hvor vi havde lyst til at slå os ned. Vi fik udleveret en legetøjspistol, og fik at vide at vi bare kunne skyde med den, når vi var klar til at bestille.

Efter at have affyret et par salver med legetøjsgeværet, bestilte vi et Big Smile Sample Set bestående af forskellige slags friturestegt guf, samt en suppe og en salat med muslinger. Da jeg hørte, at Smiling BKK også havde sticky rice serveret på ægte nord-østthailandsk vis i flettede kurve, måtte vi også lige bestille to af dem.

Maden blev sat på bordet, i takt med at den blev færdig, og alt blev serveret ”family style” til deling.

Tjeneren havde (selvfølgelig?) en sort paillet-kasket på, og så var han for øvrigt fra Thailand. Det er svært at tage noget som helst seriøst, når en skægget Mona Lisa kaster sin skygge over en fra alle kanter, men maden var faktisk helt ok og priserne meget rimelige.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje