Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Shakshouka på Creekside Cafe (LUKKET)

Opdatering: Det ser ud til at Creekside cafe nu er lukket. Jeg prøver at undersøge sagen nærmere og vender tilbage med mere info.

Dubai Creek er et dejligt område, og hvis det ikke var fordi at trafikken er sådan en pestilens, ville jeg hænge dernede hele tiden. Jeg plejer at starte med at gå tur gennem Textile Souk, før jeg farer vild i de labyrint-agtige gyder i Bastakiya. Lykkedes det mig at finde ud til vandet, går jeg en tur langs Dubai Creek, før jeg sætter mig og får noget at spise på en af de hyggelige caféer eller restauranter i området.

En af mine favoritter er Creekside Cafe. Deres mad er virkelig god, og vælger man et bord udendørs, kan man sidde helt nede ved vandet. Desuden server de morgenmad hele dagen, og jeg kan varmt anbefale deres shakshouka, som er en traditionel ret med æg bagt i en tyk rød sauce. I Dubai spise man typisk shakshouka til morgenmad, men det er en mættende ret, som fungerer ligeså godt til frokost eller aftensmad.

Creekside Cafe er ikke kun en café, men også et populært samlingspunkt for lokale kunstnere, og er man interesseret i hvad der sker på kunst- og kulturfronten i Dubai, så kan man tilmelde sig til nogle af de arrangementer, der løbende bliver afholdt. Indenfor i caféen udstiller lokale kunstnere deres værker, og stedet summer af kreativitet. Skulle jeg skrive en bog eller et digt, så ville Creekside Cafe være det perfekte sted at gøre det. Hvad rimer på Dubai? Hmm..Kaj? Motorvej? 🙂

Creekside Cafe kan være lidt svær at finde. Lad være med at stole på GoogleMaps, men besøg restaurantens website i stedet, for en bedre beskrivelse af, hvordan man bedst finder vej. Hvis I tager metroen, så er den nærmeste station Al Fahidi på den grønne linje. Kommer I med taxi eller Uber/Careem, skal I bede chaufføren sætte jer af ved Grand Mosque eller Dubai Museum i Bur Dubai.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop