Dubai: Shakshouka på Creekside Cafe (LUKKET)

Opdatering: Det ser ud til at Creekside cafe nu er lukket. Jeg prøver at undersøge sagen nærmere og vender tilbage med mere info.

Dubai Creek er et dejligt område, og hvis det ikke var fordi at trafikken er sådan en pestilens, ville jeg hænge dernede hele tiden. Jeg plejer at starte med at gå tur gennem Textile Souk, før jeg farer vild i de labyrint-agtige gyder i Bastakiya. Lykkedes det mig at finde ud til vandet, går jeg en tur langs Dubai Creek, før jeg sætter mig og får noget at spise på en af de hyggelige caféer eller restauranter i området.

En af mine favoritter er Creekside Cafe. Deres mad er virkelig god, og vælger man et bord udendørs, kan man sidde helt nede ved vandet. Desuden server de morgenmad hele dagen, og jeg kan varmt anbefale deres shakshouka, som er en traditionel ret med æg bagt i en tyk rød sauce. I Dubai spise man typisk shakshouka til morgenmad, men det er en mættende ret, som fungerer ligeså godt til frokost eller aftensmad.

Creekside Cafe er ikke kun en café, men også et populært samlingspunkt for lokale kunstnere, og er man interesseret i hvad der sker på kunst- og kulturfronten i Dubai, så kan man tilmelde sig til nogle af de arrangementer, der løbende bliver afholdt. Indenfor i caféen udstiller lokale kunstnere deres værker, og stedet summer af kreativitet. Skulle jeg skrive en bog eller et digt, så ville Creekside Cafe være det perfekte sted at gøre det. Hvad rimer på Dubai? Hmm..Kaj? Motorvej? 🙂

Creekside Cafe kan være lidt svær at finde. Lad være med at stole på GoogleMaps, men besøg restaurantens website i stedet, for en bedre beskrivelse af, hvordan man bedst finder vej. Hvis I tager metroen, så er den nærmeste station Al Fahidi på den grønne linje. Kommer I med taxi eller Uber/Careem, skal I bede chaufføren sætte jer af ved Grand Mosque eller Dubai Museum i Bur Dubai.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje