Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Shake Shack – Altid et hit

Shake Shack, The Beach JBR, Dubai

Lise og Michael var og hilste på i Dubai sidste weekend, og det var bare så hyggeligt. Poul og jeg har gået på flyveskole med Michael, og jeg kender Lise fra min tid som stewardesse, så de er nogle af vores ældste fælles venner. Hver gang jeg ser dem, forsøger jeg at overtale dem til at flytte til Dubai, men det er endnu ikke lykkedes.  De var der kun fra fredag til søndag, så det var ikke så meget vi nåede, men et besøg på Shake Shack blev det dog til.

Shake Shacks ostefritter er mega-nice, og deres burgere er helt perfekte. Jeg plejer at bestille deres Shack Burger, som er en old-school burger med bøf, ost, salat og tomat, men eftersom jeg prøver at skære ned på mit kødindtag, besluttede jeg mig for en ’Shroom Burger i stedet.  ’Shroomburgeren er en vegetarisk burger med en ”bøf” lavet af portobello-svampe, og den smager så godt, at man skal være inkarneret kødæder for at savne koen.

Fordelen (eller ulempen) ved at bo et sted hvor solen altid skinner er, at man i vinterhalvåret stort set har besøg non stop. Dengang vi boede i en toværelses lejlighed, var det næsten standard, at der lå en eller anden og flød på vores sofa i vintermånederne, men nu hvor vi bor i en 3-værelses er der slet ikke samme besvær forbundet med at have gæster. Når man bliver trætte af dem, kan man bare sende dem ind på deres værelse med besked på at lukke døren (he he). De fleste soveværelser i Dubai har desuden eget bad og toilet, så man behøver ikke engang frygte at nogen anden bruger ens tandbørste.

Derudover synes jeg også at Poul og jeg er blevet gode til at sortere i dem, vi vil have på besøg. Hvor vi i starten vel nærmest fungerede som gratis hotel, er vi i dag meget mere strikte med kun at have folk boende, som vi virkelig gider at være sammen med, og det gør jo det hele meget sjovere.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop