Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Mr. Boombastic – Shaggy på Cavalli Club

Shaggy på Cavalli Club i Dubai

Søster Trine er på besøg hernede, og der er vist ingen tvivl om at hun tager prisen for årets dårligst timede rejse. Ikke nok med at der er så varmt udenfor, at man sveder tran efter få minutter i solen; om nogle dage starter Ramadanen, som er muslimernes hellige måned.

Under Ramadanen holder de fleste restauranter lukket hele dagen, da mange muslimer faster hele dagen, og alle andre ikke må spise eller drikke offentligt.  Der skrues også ned for nattelivet på diskoteker og barer og folk samles i stedet for med venner og familie om de overdådige iftar-buffeter efter solnedgang.

I går var derfor sidste chance for at få luftet Trine inden Ramadanen, og den ville vi ikke lade gå til spilde. Efter lidt hurtig google-akrobatik fandt vi til vores store begejstring ud af, at Shaggy skulle optræde på Cavalli Club. Shaggy var jo fast inventar på de fleste Absolute Music CD’er i 90’erne og starten af 00’erne, så at se ham live ville være et nostalgitrip af dimensioner.

Cavalli Club i Dubai er supereksklusiv, og hvis man ikke er kendis, er der ingen garanti for at man bliver sluppet ind, selv hvis man er pige og har sit fineste tøj på. Vi besluttede os derfor for at tage tidligt af sted for at øge vores chancer, og det viste sig at være en god strategi, for da vi kom var der ingen kø og vi kom ind med det samme.

Shaggy gik først på kl. 2.00 men timerne inden brugte vi på at drikke Corona-øl og danse moderne. Vi var derfor helt klar til at skråle med, da de første toner af monsterhittet ”It wasn’t me” lød. Det blev efterfulgt af gamle kendinge i lind strøm inklusive Boombastic, In the summertime, Angel samt et sample fra Jay-Z’s Empire State of Mind, og vi glemte  alt om at vi var på posh natklub og sang og skabte os som om vi var til halbal i Taulov. Det var superfedt og Shaggy: You still got it!

Læs om da vi var på Ladies’ Night på Cavalli Club >>

Skal man besøge Dubai under Ramadanen?


Cavalli Club, Fairmont, Sheikh Zayed Road, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje