Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Seville’s – Bedste spanske restaurant i Dubai?

Seville's, god spansk restaurant i Dubai

Som I sikkert kan huske, så var jeg inviteret med til Seville’s 14-års fødselsdag i januar. Jeg havde en skøn aften, og en uges tid senere besluttede jeg mig derfor for at komme tilbage sammen med Poul, denne gang som almindelig, betalende gæst. Jeg er altid spændt på at se, hvordan restauranterne performer på en helt almindelig aften, når spotlights er slukket og fotograferne er taget hjem. Nogen gange bliver jeg fælt skuffet, men engang imellem viser restauranterne sig at være ligeså fantastiske, som jeg håbede, at de ville være.

Jeg kan allerede nu afsløre, at Seville’s ikke skuffede, selvom atmosfæren dog var noget anderledes end til fødselsdagsfesten.

Da Poul og jeg ankom, var de fleste borde tomme, hvilket undrede mig lidt, da det var fredag aften. Jeg plejer ikke at bryde mig om at spise i tomme restauranter, da det let føles som om personalet lægger mærke til hver eneste lille bevægelse man gør, og jeg bliver nervøs for pludselig at slå en bøvs eller en prut.

På Seville’s var dette dog ikke noget problem, da vi valgte et bord udenfor, og aldrig følte os overvåget. Det var mere, som om vi spiste i vores egen have uden at behøve at lave maden selv.

Til fødselsdagsfesten serverede de en rigtig god Ensaladilla Rusa (spansk kartoffelsalat), som jeg havde håbet at finde på menuen, men desværre var den ingen steder at se (hvorfor, Seville’s? Hvorfor?).

Poul og jeg bestilte kun tapas, men på menuen fandtes også forskellige slags paella samt andre spanske hovedretter.

Vores Patatas Bravas (stegte kartofler med rød sauce og aioli) var lækre og mættende. Manchego-kroketterne var gode, men savnede lidt den gummiagtige tyggemodstand, som de kroketter, der blev serveret til fødselsdagsfesten havde, og som jeg rigtig godt kan lide.

Lige for tiden er jeg inde i en blækspruttefase, så jeg kaster mig over alt med otte arme, og Seville’s Pulpo a la Gallega var helt perfekt. Skiver af tykke blækspruttearme på en bund af kartofler, drysset med rigelige mængder af spansk paprika. Supergodt! Jeg har ikke fået den ret, siden jeg boede i Spanien for snart 15 år siden, så smagen bragte masser af minder frem fra en svunden tid.

Aftenens største overraskelse var Presa Iberica en Adobo. Jeg bestilte retten fordi jeg var nysgerrig, og det viste sig at være en af de lækreste tapas-ting, jeg nogensinde har sat tænderne i. Kødet kommer fra en speciel udskæring (tror det er fra skulderen) og serveres som carpaccio marineret i en spansk adobo-marinade med perleløg på toppen. Jeg har ikke tidligere set noget lignende i Spanien, og fra hvad jeg kunne forstå, er der da også tale om en selvkomponeret ret. Hvis du besøger Seville’s må du love mig at smage den.

Tapasportionerne hos Seville’s er ret store og 4 tapas var mere end nok til Poul og jeg. Man kunne måske ønske, at Seville’s ville lave lidt mindre, lidt billigere tapas, så man både havde budget og plads i maven til at prøve flere forskellige.

Den spanske lufttørrede skinke, Jamón Ibérico, blev også kun serveret som en stor portion, hvilket var lidt ærgerligt. Jeg plejer ellers altid at bestille skinke, når jeg spiser tapas, men et stort fad til 155AED virkede lidt overkill. Hvis man er flere personer ude at spise er portionerne dog meget passende.

Servicen var upåklagelig og personalet var gode til at forklare de enkelte retter og svare på vore spørgsmål. Senere på aftenen kom der flere gæster i restauranten, som dog aldrig blev mere end halvt fuld, mens vi var der.

På visse andre restauranter i Dubai betyder en stille aften ofte, at tjenerne vil ånde dig i nakken og frenetisk skænke op i glasset efter selv den mindste lille tår, hvilket mildt sagt kan være p*sseirriterende. Dette var dog ikke tilfældet på Seville’s. Tjenerne var der, når vi havde brug for dem, men lod os ellers passe os selv, hvilket jeg satte stor pris på. Seville’s er en rigtig god spansk restaurant (måske endda den bedste)  i Dubai, og jeg er overbevist om, at de stadigvæk nok skal være her om yderligere 14 år.


Seville’s, 1st floor, Wafi Pyramids Bldg,Oud Metha District, Opposite Wafi Mall Main Entrance, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop