Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Seva Table – En plantebaseret oase i Jumeirah

Eggless omelet at Seva Table, Dubai

I sidste uge spiste jeg frokost på Seva, som er en plantebaseret café/yoga studio/meditationscenter i Jumeirah. Seva er en skøn lille oase i en by, der ellers kendt for at køre med 100km i timen, og den afslappede atmosfære hos Seva minder faktisk en del om atmosfæren hos Yoga Barn i Ubud, Bali.

Maden hos Seva var rigtig lækker, og deres hjemmelavede Love Potion hibiscus kombucha havde en stærk og krydret smag fra ingefær, eller var det chili? På Sevas hjemmeside advares man om at tingene godt kan tage lidt tid i caféen, da de kun har et lille køkken til rådighed, og ja, vi ventede da et godt stykke tid på maden. Dog var det dejligt bare at hænge ud i de grønne omgivelser, så ventetiden gjorde ikke så meget.

Poul bestilte The Mexicasian, som bestod af quinoa og andet godt rullet ind i nori, som en stor, velsmagende maki-rulle. Jeg plejer tit at bestille for meget når jeg er på plantebaserede restauranter, da jeg stadigvæk ikke helt har lært at vurdere hvor meget mad jeg behøver for at blive mæt, når der ikke er animalsk protein indblandet. Den Eggless Omelet jeg fik hos Seva viste sig således at være noget mere mættende, end jeg havde regnet med, så Almond Butter-toasten måtte med hjem som take-away. Jeg spiste den senere på eftermiddagen, og den var virkelig god. Brødet mindede om lidt om dansk rugbrød, og det overordnede indtryk var da heller ikke alt for langt fra en god gammeldags bananmad, af den slags som ofte optrådte i min madpakke, da jeg var barn.


Seva, Street 27B, Jumeirah Beach Road, Jumeirah 1, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop