Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai: Seva Table – En plantebaseret oase i Jumeirah

Eggless omelet at Seva Table, Dubai

I sidste uge spiste jeg frokost på Seva, som er en plantebaseret café/yoga studio/meditationscenter i Jumeirah. Seva er en skøn lille oase i en by, der ellers kendt for at køre med 100km i timen, og den afslappede atmosfære hos Seva minder faktisk en del om atmosfæren hos Yoga Barn i Ubud, Bali.

Maden hos Seva var rigtig lækker, og deres hjemmelavede Love Potion hibiscus kombucha havde en stærk og krydret smag fra ingefær, eller var det chili? På Sevas hjemmeside advares man om at tingene godt kan tage lidt tid i caféen, da de kun har et lille køkken til rådighed, og ja, vi ventede da et godt stykke tid på maden. Dog var det dejligt bare at hænge ud i de grønne omgivelser, så ventetiden gjorde ikke så meget.

Poul bestilte The Mexicasian, som bestod af quinoa og andet godt rullet ind i nori, som en stor, velsmagende maki-rulle. Jeg plejer tit at bestille for meget når jeg er på plantebaserede restauranter, da jeg stadigvæk ikke helt har lært at vurdere hvor meget mad jeg behøver for at blive mæt, når der ikke er animalsk protein indblandet. Den Eggless Omelet jeg fik hos Seva viste sig således at være noget mere mættende, end jeg havde regnet med, så Almond Butter-toasten måtte med hjem som take-away. Jeg spiste den senere på eftermiddagen, og den var virkelig god. Brødet mindede om lidt om dansk rugbrød, og det overordnede indtryk var da heller ikke alt for langt fra en god gammeldags bananmad, af den slags som ofte optrådte i min madpakke, da jeg var barn.


Seva, Street 27B, Jumeirah Beach Road, Jumeirah 1, Dubai

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.