Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Sean Connolly (LUKKET) – Østers og Cosmopolitans

Oysters at Sean Connolly, Dubai

Sean Connolly er lukket permanent

I torsdags mødtes jeg med Angela på Sean Connolly. Torsdag var jo Kvindernes Internationale Kampdag, og på Sean Connolly fejrede de dette med at byde alle af hunkøn på gratis østers og Cosmopolitans. Eftersom de var gratis troede jeg, at det ville være de små bitte østers, man plejer at få til happy hour, men det viste sig at være rigtig fine østers af den middelstore slags, som jeg foretrækker.

Jeg har tidligere været på Sean Connolly (også med Angela), og det er sådan et dejligt sted. Det er faktisk en sammensmeltning af flere restauranter og barer på toppen af Dubai Opera, og det er simpelthen så flot deroppe. Personalet er også supersøde, og da der var 5 minutter tilbage af den gratis østers/Cosmo-periode kom en af dem forbi vores bord og informerede os om, at han da lige havde bestilt en ekstra runde til os. Det er sgu god stil!

Vi delte også en kartoffelpizza med ansjoser og en portion softshell crab sliders fra den almindelige barmenu. Nogle gange kan kartoffelpizzaer være lidt kedelige, for kartoflerne smager jo ikke af så meget, men ansjoserne gjorde hele forskellen, og den tynde, sprøde bund gav yderligere pluspoints.

Jeg er ellers ikke så begejstret for soft shell crab, for jeg synes tit at soft shell’en ikke er blød men hård og sej, men de friturestegte krabber vi fik på Sean Connollys var næsten for gode til at dele.

På et af billederne nedenfor kan I se Angela og hendes Cult Gaia Ark Bag. Jeg er helt vild med den taske, og i Dubai er den overalt lige nu. Den dukkede selvfølgelig også op på Harvey Nichols SS18 Trunk Show, som jeg var inviteret til her forleden.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje