Dubai: Saxophone Night på Level 43

Sommeren har langsomt sluppet sit varme, fugtige greb om Dubai og rooftop sæsonen er så småt i gang igen. Level 43 er rooftopbaren på Four Points by Sheraton, og sidste onsdag var jeg inviteret til launch party for deres nye Saxophone Night. Jeg havde ikke tidligere været på Level 43, så jeg glædede mig til at se hvordan udsigten var deroppe.

Sammenlignet med andre rooftopbarer i Dubai virkede Level 43 ret afslappet, som sådan et sted man kunne sidde og snakke med sine venner en hel aften. Dog sagde den PR vi snakkede med at Level 43 i weekenden tiltrækker en lidt anden (party) crowd. Inden vi gik hjem, nåede jeg lige at kigge hurtigt i menukortet, og priserne for småretter og bar snacks virkede yderst rimlige. Drinks var i den dyrere ende, men med tanke på den fantastiske udsigt samt at man ikke betaler entré, så synes jeg faktisk at priserne virkede meget rimelige.

Der er ikke mange rooftopbarer under åben himmel i den højde i Dubai, og både udsigt og underholdning imponerede. DJ Sveta styrede playlisten mens saxofonisten Manuel Kev spillede saxofon henover hitlistemusikken, og det lød bare enormt godt. Er man i området omkring Downtown Dubai, og synes man at saxofonmusik er megafedt, så kan jeg helt sikkert anbefale at man kigger forbi Saxophone Night på Level 43.

Level 43 Sky Lounge, Four Points by Sheraton, Sheikh Zayed Road, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje