Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Sahn Eddar – Afternoon tea på Burj Al Arab

Sahn Eddar, Afternoon tea på Burj Al Arab

For at blive sluppet indenfor på luksushotellet Burj Al Arab, skal man enten være gæst på hotellet eller have en bordreservation på en af restauranterne. Rieko og jeg valgte den billigste løsning og bestilte bord til to for afternoon tea. Vi ville helst have haft et bord på Skyview Bar, men den var fuldbooket frem til engang i næste uge, så vi endte i stedet på Sahn Eddar restauranten, som ligger på 1. sal.

Burj Al Arab bliver ofte omtalt som verdens eneste 7-stjernede hotel og det er helt sikkert også en imponerende bygning. Servicen var også helt i top fra vi kom og til vi gik. Kravet om en bordreservation for at blive sluppet ind på hotelområdet gør også, at man slipper for de enorme horder af turister på sightseeing, som ellers trænges omkring de fleste af Dubais seværdigheder. Atmosfæren er derfor vældig eksklusiv, og der er da også dresscode på alle restauranterne, som meget specifikt dikterer hvad, der er acceptabel påklædning. Sportssko, jeans og flipflops er således bandlyst på spisestederne, og mobiltelefoner skal også være på lydløs.

Vi havde bestilt en Ultimate Afternoon Tea, som bestod af 7 forskellige småretter serveret med valgfri te eller kaffe. Der var både de sædvanlige afternoon tea-klassikere som agurkesandwich og scones med clotted cream, men også mere utraditionelle indslag som litchi-sorbet med kandiserede rosenblade.

Desværre gav bordreservationen ikke adgang til andre af hotellets områder, og vores planer om bare at snuse lidt rundt og tage nogle billeder længere oppe i bygningen blev venligt men bestemt forpurret af hotellets sikkerhedspersonale. Heldigvis var hotellet dog mindst ligeså flot udenpå som indeni, så vi fik alligevel taget nogle rigtig fine billeder.

Læs mere om Dubai på min Dubai Blog >>


Sahn Eddar, Burj Al Arab, Dubai, Tlf: +971 (0)4 301 7600 

> Besøg Sahn Eddars website (her finder man også mere information om dress code).

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje