Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Roast – En dansk café i Dubai Marina

Roast, Danish Cafe, Dubai Marina

Roast har fået nye ejere og kører nu et andet koncept og en anden menu

I må sige til hvis jeg tager fejl, men i alle de år vi har boet i Dubai, kan jeg ikke mindes, at der nogensinde har været en dansk café eller restaurant hernede. I stedet har os fra Danmark måtte tage til takke med rugbrødsblanding og svensk bland-selv slik fra IKEA, når trangen blev for stor. Same same, but different..

Så gæt lige hvor glad jeg blev, da jeg fandt ud af, at der er åbnet en ny dansk cafe, Roast, i Dubai Marina? Roast har både Citronmåne og Drømmekage på menuen, og begge dele smager som om de var bagt af din egen bedstemor. Der er også forskellige andre kager og sandwiches på menuen samt forskellige slags virkelig god kaffe. Deres Salted Caramel Iced Latte er lige som jeg foretrækker det: Ikke alt for sød men cremet og rund i smagen.

Roast er drevet af Tanja og Tariq, som besluttede sig for at flytte til Dubai efter en ferie hernede. De har begge to masser af erfaring fra cafébranchen i Danmark og det kan tydeligt ses, både med hensyn til udvalget af lækker cafemad på menuen, men også hvad angår indretningen, som virkeligt fanger essensen af Københavns cafeliv, når det er bedst. Når man først har sat sig ned, har man bare lyst til at blive siddende i timevis, hvilket, jeg også tror vi gjorde:)

Roast ligger i et stille hjørne af Dubai Marina, ca. 5 minutters gang fra DMCC Metro Station. De er svære at finde online, men skriver man “Roast Specialty Coffee” ind i GoogleMaps, kommer man til det rigtige sted.


Roast, Jannah Marina Bay Suites, Dubai Marina


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje