Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Dubai: Sushi Art på JBR

Sushi Art JBR Dubai

I dag mødtes jeg med Nesli på Sushi Art på JBR. Vi skulle egentlig bare have mødtes til kaffe, men Nesli havde virkelig meget lyst til sushi, så vi besluttede os for at prøve Sushi Art på JBR. Jeg er tit gået forbi Sushi Art, og der er næsten altid godt fyldt op omkring bordene. Desuden havde Nesli hørt fra en veninde, at det skulle være godt.

Nesli bestilte California Dream, som var et sæt bestående af 4 forskellige maki-ruller. Jeg fik en rulle med laks og en med tun, samt en salat med spinat og gomadressing. Begge mine ruller var ret spicy, og smagte rigtig godt. Hver rulle bestod af 8 store stykker, så selvom 49AED pr rulle umiddelbart virkede lidt dyrt, så var det faktisk ok, for der var stadigvæk 3 stykker tilbage, da jeg havde nået grænsen for, hvor meget sushi, der kunne være i min mave. Det er måske ikke den slags sushi som, Jiro drømmer om, men sushien på Sushi Art er bestemt helt ok efter Dubai-standarder. For at have lidt at sammenligne med, så mindede menuen ret meget om det man finder på Stick n’ Sushi i København, både med hensyn til pris og udvalg.

Nesli flytter fra Dubai om to måneder, hvilket er rigtigt sørgeligt. Nesli og hendes mand er nemlig et af de par i Dubai, som vi har kendt i længst tid. Vi flyttede til Dubai næsten samtidigt, og inden da var Poul og hendes mand kollegaer i Tyrkiet. De er de første af vores venner i Dubai, som flytter herfra igen. Med tanke på at Poul og jeg efterhånden har boet i Dubai i 5 år, så har vi været heldige på den front, for rigtig mange bliver nemlig kun hernede et år eller to.


Sushi Art Dubai Marina, JBR The Beach, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje