Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Sushi Art på JBR

Sushi Art JBR Dubai

I dag mødtes jeg med Nesli på Sushi Art på JBR. Vi skulle egentlig bare have mødtes til kaffe, men Nesli havde virkelig meget lyst til sushi, så vi besluttede os for at prøve Sushi Art på JBR. Jeg er tit gået forbi Sushi Art, og der er næsten altid godt fyldt op omkring bordene. Desuden havde Nesli hørt fra en veninde, at det skulle være godt.

Nesli bestilte California Dream, som var et sæt bestående af 4 forskellige maki-ruller. Jeg fik en rulle med laks og en med tun, samt en salat med spinat og gomadressing. Begge mine ruller var ret spicy, og smagte rigtig godt. Hver rulle bestod af 8 store stykker, så selvom 49AED pr rulle umiddelbart virkede lidt dyrt, så var det faktisk ok, for der var stadigvæk 3 stykker tilbage, da jeg havde nået grænsen for, hvor meget sushi, der kunne være i min mave. Det er måske ikke den slags sushi som, Jiro drømmer om, men sushien på Sushi Art er bestemt helt ok efter Dubai-standarder. For at have lidt at sammenligne med, så mindede menuen ret meget om det man finder på Stick n’ Sushi i København, både med hensyn til pris og udvalg.

Nesli flytter fra Dubai om to måneder, hvilket er rigtigt sørgeligt. Nesli og hendes mand er nemlig et af de par i Dubai, som vi har kendt i længst tid. Vi flyttede til Dubai næsten samtidigt, og inden da var Poul og hendes mand kollegaer i Tyrkiet. De er de første af vores venner i Dubai, som flytter herfra igen. Med tanke på at Poul og jeg efterhånden har boet i Dubai i 5 år, så har vi været heldige på den front, for rigtig mange bliver nemlig kun hernede et år eller to.


Sushi Art Dubai Marina, JBR The Beach, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop