Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Morgenmad på Bistro des Arts

Bistro des Arts Dubai

En af de ting jeg elsker ved Dubai Marina er, at vi har så mange gode morgenmadsrestauranter indenfor gangafstand. Det er skønt bare at kunne trille ud af sengen og tage elevatoren direkte ned på den promenade, som løber langs marinaen. Poul vil altid prøve at overtale mig til at vi spiser på Café Bateel (fordi det er tæt på og han er sulten), mens jeg i stedet prøver at hive ham med på Bistro des Arts (fordi deres Eggs Benedict er kodyl). I dag vandt jeg, så vi tog på Bistro des Arts.

Bistro des Arts er en dejlig restaurant og et af de bedste steder at spise morgenmad (og frokost og aftensmad) i marinaen. Der er ikke så varmt hernede mere, så vi bad om et bord udenfor. Jeg fik en Eggs Royale (Eggs Benedict med røget laks) og Poul fik en omelet af æggehvider med spinat, og det smagte, som altid, fantastisk. Deres Pain Perdu (French toast) havde ændret sig lidt siden sidst, hvilket jeg nævnte for en af tjenerne, som fortalte, at det er fordi de har fået nyt brød. Den var dog stadigvæk rigtig god, så ingen indvendinger herfra.

Efter Bistro des Arts gik vi en runde i Marina Mall. Poul ville forbi Borders og kigge efter den nye Joe Wicks kogebog, men den havde de ikke. Derimod fandt jeg ret overraskende en kogebog fra min yndlingsrestaurant i Los Angeles, Gjelina. Det er en rigtig flot bog med masser af gode billeder og lokkende opskrifter, så den måtte jeg selvfølgelig have. Poul fandt sin Joe Wicks bog hos Virgin i stedet, så nu har vi masser af inspiration til næste uges madplan.

> Læs mere om Bistro des Arts


Bistro des Arts, Dubai Marina (next to The Address), Dubai, Tel: +971(0)4 55 11 576

>Besøg Bistro des Arts’ website

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop