Elia – En græsk restaurant i Dubai

Elia, græsk restaurant i Dubai

Dubai Marina er et dejligt sted at bo, men fordi man har det meste inden for gangafstand, er det let at glemme, at der også er et Dubai på den anden side af Mall of the Emirates.

I løbet af de sidste par år er jeg blevet mere og mere doven med hensyn til at udforske andre områder i Dubai, så da Hanna forleden spurgte, om Poul og jeg ville med på den græske restaurant Elia i Bur Dubai, var jeg derfor skeptisk. Græsk mad? Ja! Sheikh Zayed Road-trafik? Nej! Til sidst vandt mine græske cravings dog, og Poul og jeg kørte af sted mod Elia.

Elia ligger i Mankhool, som er et område i Bur Dubai tæt på Dubai Creek. Det tog os 45 minutter og en Jay-Z playliste at komme frem, men det var heldigvis køreturen værd.

Maden var rigtig god, og restauranten var smukt indrettet. Den mindede mig faktisk på mange måder om Mythos i JLT, som jeg er helt vild med, og som jeg tidligere har skrevet om. Bordene ude på den overdækkede terrasse var de bedste, men da rygning var tilladt derude, besluttede vi os for at holde os indendørs.

Vi bestilte nogle forretter til deling, og de var alle sammen lækre. Fetaen på Elia var dog overraskende mild, og smagte lidt som den danske ”feta” lavet på komælk. Nu gør Elia dog meget for at markedsføre sig som autentisk græsk restaurant, så jeg kan ikke forestille mig, at de har lavet sådan en substitution?

Til hovedret fik jeg Gemista (peberfrugt og tomat fyldt med ris), og det smagte også rigtig godt, men det var desserten, som endte med at stjæle showet. Jeg havde bestilt Loukoumades, som er små dejkugler, som man spiser med honning eller sirup. Den arabiske modsvarighed hedder Luqaimat, men i Danmark er æbleskiver nok det tætteste man kommer. De er friturestegte, så de er sprøde udenpå og bløde indeni, og Elias Loukoumades var intet mindre end fantastiske! Jeg fortryder stadigvæk, at vi ikke bestilte en ekstra portion til at spise på vejen hjem i bilen.


Elia, Majestic City Retreat Hotel – Al Mankhool Rd – Dubai 

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje