Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Pool-tid

De fleste lejlighedsbygninger i Dubai Marina har et poolområde og et fitnessrum, men der er stor forskel på standarden. Hvis man ved, at det er noget man bruger meget, så kan det mange gange godt betale sig at lægge lidt mere på huslejen og til gengæld få nogle ordentlige faciliteter, så man ikke behøver at skulle ud i byen og købe pooladgang og medlemskab til fitnesscenter.

Poolområdet i den nye bygning er så fint, at vi ikke har været på beach club siden vi flyttede. Trine er på besøg lige nu, og hun er ved poolen hver eneste dag. Når jeg er ved poolen er det kun for at svømme, og når jeg er færdig går jeg op i lejligheden med det samme. Trine tager derimod strikketøjet med, og ligger og steger i flere timer, så hun kender efterhånden flere af vores nye naboer end jeg gør. Desuden genkender hele personalet ved poolen hende nu, så hun behøver ikke engang registrere sig længere:)  

Vores bygning har også et rigtig godt fitnesscenter, og jeg prøver at komme derned hver eneste dag. Nu for tiden arbejder jeg mange timer om dagen med min webshop, og jeg synes, at jeg gennem træningen får den energi, som jeg behøver, for at kunne holde fokus og arbejde hårdt. Jeg træner sjældent mere end en halv times tid ad gangen, men jeg har fundet ud af, at det fungerer bedst for mig på den måde.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop