Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai: Pool-tid

De fleste lejlighedsbygninger i Dubai Marina har et poolområde og et fitnessrum, men der er stor forskel på standarden. Hvis man ved, at det er noget man bruger meget, så kan det mange gange godt betale sig at lægge lidt mere på huslejen og til gengæld få nogle ordentlige faciliteter, så man ikke behøver at skulle ud i byen og købe pooladgang og medlemskab til fitnesscenter.

Poolområdet i den nye bygning er så fint, at vi ikke har været på beach club siden vi flyttede. Trine er på besøg lige nu, og hun er ved poolen hver eneste dag. Når jeg er ved poolen er det kun for at svømme, og når jeg er færdig går jeg op i lejligheden med det samme. Trine tager derimod strikketøjet med, og ligger og steger i flere timer, så hun kender efterhånden flere af vores nye naboer end jeg gør. Desuden genkender hele personalet ved poolen hende nu, så hun behøver ikke engang registrere sig længere:)  

Vores bygning har også et rigtig godt fitnesscenter, og jeg prøver at komme derned hver eneste dag. Nu for tiden arbejder jeg mange timer om dagen med min webshop, og jeg synes, at jeg gennem træningen får den energi, som jeg behøver, for at kunne holde fokus og arbejde hårdt. Jeg træner sjældent mere end en halv times tid ad gangen, men jeg har fundet ud af, at det fungerer bedst for mig på den måde.

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.