Dubai: Pool-tid

De fleste lejlighedsbygninger i Dubai Marina har et poolområde og et fitnessrum, men der er stor forskel på standarden. Hvis man ved, at det er noget man bruger meget, så kan det mange gange godt betale sig at lægge lidt mere på huslejen og til gengæld få nogle ordentlige faciliteter, så man ikke behøver at skulle ud i byen og købe pooladgang og medlemskab til fitnesscenter.

Poolområdet i den nye bygning er så fint, at vi ikke har været på beach club siden vi flyttede. Trine er på besøg lige nu, og hun er ved poolen hver eneste dag. Når jeg er ved poolen er det kun for at svømme, og når jeg er færdig går jeg op i lejligheden med det samme. Trine tager derimod strikketøjet med, og ligger og steger i flere timer, så hun kender efterhånden flere af vores nye naboer end jeg gør. Desuden genkender hele personalet ved poolen hende nu, så hun behøver ikke engang registrere sig længere:)  

Vores bygning har også et rigtig godt fitnesscenter, og jeg prøver at komme derned hver eneste dag. Nu for tiden arbejder jeg mange timer om dagen med min webshop, og jeg synes, at jeg gennem træningen får den energi, som jeg behøver, for at kunne holde fokus og arbejde hårdt. Jeg træner sjældent mere end en halv times tid ad gangen, men jeg har fundet ud af, at det fungerer bedst for mig på den måde.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje