Dubai: Pizza og pasta på Prato

Prato, italiensk restaurant i Dubai

Vi flytter (igen)! Jeg har ikke villet skrive noget om det, før alt var helt sikkert, men nu er papirarbejdet ordnet, og vi regner med at flytte indenfor de næste to uger. Det store hus i Meydan South blev stillet til rådighed af Polles arbejdsgiver, men vi havde slet ikke brug for så meget plads, og efter at have boet der i et halvt år, havde vi stadigvæk kun fået indrettet halvdelen af stuen og soveværelset. Derudover var villalivet også en stor omvæltning for os. Vi har været vant til at have det meste indenfor gangafstand, så det var svært at vænne sig til at skulle tage bilen til alting.

Lejligheden, som vi flytter til, ligger i Damac Hills, som er et forholdsvis nyt community. Det ligger ca. 20 minutters kørsel fra Marinaen, men der er alt hvad man behøver derinde, inklusive restauranter, supermarked, et Radisson hotel og Trump International Golf Club:)

Forleden var vi forbi den italienske restaurant Prato, som ligger oppe ved golfklubben. Det er en rigtig god italiensk restaurant, og man kan sidde udenfor med panoramaudsigt over golfbanen. Polle fik en pastaret med hummer og jeg fik en hvid pizza med trøffel og scamorza. Scamorza minder lidt om mozzarella, men er stærkere i smagen og passer rigtig godt sammen med trøffelsmagen, som ellers mange gange kan blive lidt overvældende. Glæder mig rigtig meget til at flytte, tror vi bliver rigtig glade for det nye nabolag. Det var i hvert fald ikke sidste gang vi var forbi Prato.

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.