Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Dubai: Pizza og pasta på Prato

Prato, italiensk restaurant i Dubai

Vi flytter (igen)! Jeg har ikke villet skrive noget om det, før alt var helt sikkert, men nu er papirarbejdet ordnet, og vi regner med at flytte indenfor de næste to uger. Det store hus i Meydan South blev stillet til rådighed af Polles arbejdsgiver, men vi havde slet ikke brug for så meget plads, og efter at have boet der i et halvt år, havde vi stadigvæk kun fået indrettet halvdelen af stuen og soveværelset. Derudover var villalivet også en stor omvæltning for os. Vi har været vant til at have det meste indenfor gangafstand, så det var svært at vænne sig til at skulle tage bilen til alting.

Lejligheden, som vi flytter til, ligger i Damac Hills, som er et forholdsvis nyt community. Det ligger ca. 20 minutters kørsel fra Marinaen, men der er alt hvad man behøver derinde, inklusive restauranter, supermarked, et Radisson hotel og Trump International Golf Club:)

Forleden var vi forbi den italienske restaurant Prato, som ligger oppe ved golfklubben. Det er en rigtig god italiensk restaurant, og man kan sidde udenfor med panoramaudsigt over golfbanen. Polle fik en pastaret med hummer og jeg fik en hvid pizza med trøffel og scamorza. Scamorza minder lidt om mozzarella, men er stærkere i smagen og passer rigtig godt sammen med trøffelsmagen, som ellers mange gange kan blive lidt overvældende. Glæder mig rigtig meget til at flytte, tror vi bliver rigtig glade for det nye nabolag. Det var i hvert fald ikke sidste gang vi var forbi Prato.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje